"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 12 wrz 2005, 9:20

Widze że fanatycy jeszcze że podsumowali kolejki :) ? To ja to zrobie a potem wstawimy korekyy :)

Ciekawa kolejka ale która nie jest. W sumie to tylko Milan i Juve zagrało także nie pozostawiła wątpliwości kto był lepszy może Palermo i Sampdroia dopisać bo ich rywale zaczeli grać jak było po meczu.

Do niespodzianek może zaliczyć wygrana Udinese z Romą (Diablo wykrakałem Muntari :roll: ) i Palermo z Interem. Choć ja wytypuje jednak ten drugi mecz to niespodzianka bo Udinese miał masssse szczeście a Palermo grało swoje. Te nich stadion mafijny jest dziupla :)

11 kolejki sccondo Zaza :D

Dida lub De Santis.

Pierwszy miał mało pracy ale w bardzo ważnym momecie nie zawiódł wspaniele broniąc strzeał wysokiego Bogdaniego. Potem miał także kilka parad ktore było spowodowane grożnymi strzałami. A przy bramce było o włos.

De Santis był bohaterem Udinese. Druga koleka i znów on. Choć prawde mowiąc i strzały Montelli i Tottiego a potem Nondy były prosto w niego jedyna akcja taka naprawde klasowa było obronienie sam na sam z Areoplanino. Za reszte strzelcy odpowiadają.

Także Dida.

W obronie zdecydował bym sie na Stama :twisted: bo to co robił w ataku było sie dość że zabawne to i stuteczne - Bramka Ambro a Jaap zacza rajd. Mało grał ale zagrał cool.

Terlizzi - trzymał Adriano daleko od piłki. Druga kolejka drugi świetyny wystep druga bramka w sezonie druga nominacja nic dodać ...

W pomocy Patrick Vieria nie tylko dla tego że strzalił głowa bramke ale dla tego że żagral świetny mecz i często on był w Juve jak mózg. Przyćmił Emersona o klase. Czyli Real teraz ? :roll:

Ambrosini - świetny mecz Massimo nie dość że w destrukcji to i ataku Cześc to zaczynał akcje ale i przerywał kontry przeciwnika. Ładna bramka ala snajper. I co najważniejsze był wszedzie dużo biegał.

Trezeguet. Widać było w w tym meczu Capello chciał prowować Zlatana ale jak mu nic nie wychodzilo postanowaił zrobic wieksza gwiazde w drużynie z Trezegueta. :wink: Piękny lob z daleko i był doś duży kąt a i akcje na 1;0 była przednia (z udziałem Zlatana ale to jedyna rzecz która mu wyszła)

Shevchenko podobnie jak Massimo był wszędzie a bramka mówi sama za siebie taka bramka. Mocno z dystansu ale jak precyzyjnie. Do tej pory bramke składają :)

Czyli propozycja 11 :arrow: 2 kolejki Calcio:

Dida

Stam - ..... - Terlizzi - ......

Ambrosini - Viera - ......

Shevhcnko - Trezeguet - .....

* ....... W to miejsce wsatwcie swoje propozyje oczywiście na inne tez ale chyba sie zgodzimy.

Bramka kolejki :arrow: Albo magiczny lob Gasbarroniego (Samprodia) takie lob to sól tej ziemy :lol: Albo bramka Shechvenki i jedna i druga piekna. :twisted:

Drużyna koljki :arrow: Palermo !!! Bo właśnie zagrali jak drużyna.

Sensacja ? Porażka Interu bo 3;0 było by kleską ale Cruz troche uspokoił fanów nerazziruch.

To tyle teraz czas na Was :twisted:

Forza Calcio 8) Forza Milan

Wróć do „Włochy”