Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2933

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Rezus » 24 paź 2017, 15:06

Teoretycznie moja praca jest siedząca głównie, ale to zależy gdzie trafię a jednak większość czasu byłem na nogach ze śrubokrętem w ręce :wink: Jeśli chodzi o nogę to po prostu przestałem robić kompletnie takie rzeczy, które mogły by spowodować ból (przysiady, klęczenie itp.) a został mi jedynie rower (w wakacje jedynie bolało mnie kolano na plaży bo pływałem dużo i wiadomo piasek nie sprzyja). Wczoraj byłem u swojego po skierowanie do szpitala i się mnie pyta czy mi kolano "ucieka" na co ja nie, za chwilę czy mnie boli a ja znowu negatywnie i się dziwnie na mnie popatrzył. Odebrałem wrażenie "skoro nic cię nie boli to co ty tutaj robisz?!" ale złapał za kolano i po 2 sekundach stwierdził, że totalnie niestabilne.
Co do oceny może po samym zabiegu nie będę pisać ale po jakimś czasu opiszę, ogólnie od ok 3/4 tyg. dość mocno myślę o tym o jestem lekko obsrany. Wiadomo, to jest noga, wcześniej miałem rękę operowaną to się tak nie martwiłem, teraz przez dłuższy czas każdy krok będzie wykonany z mocnym myśleniem nad tym a jeszcze idzie zima...

Wróć do „Hyde Park”