FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 wrz 2005, 14:14

Gram BARCĄ. :brawo: Ostatnio grałem mecz u siebie z Espanyolem. Jako że czeka mnie rewanżowy mecz w półfinale LM Z Romą na mecz ligowy wystawiłem skład rezerwowy. Mecz wygrałem 10:0! :rotfl2: Przeciwnik w wyjściowym składzie wystawił dwóch bramkarzy! Po stracie bramki zamieniali się oni pozycjami. I tak jeden bronił dostępu do bramki, a drugi grał na prawej obronie. Obaj z neznadziejnym skutkiem: podstawowy bramkarz E. Lemmens dostał notę za mecz: 1!!! :pogrzeb: W drugiej połowie został zmieniony przez trzeciego bramkarza. W moim zespole na wróżnienie zasługuje m.in. R. Montolivo, który w 60 min strzelił 5 bramek i miał 2 asysty! :brawo: Świetny młody gracz! :king:
Gram też Sheffield Wednesday. Ostatnio zapewniłem sobie awans do Premiership i po dwóch latach bez grosza na transfery awansowałem z 2 ligi. :brawo: Co dziwne mój gracz Glenn Whelan oznajmił mi że nie przedłuży ze mną umowy bo chce grać w większym klubie. :angry2: W związku z tym, że za kilka miesięcy kończy mu się kontrakt postanowiłem go sprzedać. Zawodnik przeszedł do ... drugoligowego Hull City, które na kolejkę przed końcem ligi jest na ... 16 miejscu! :think: Zawodnik jest b. szczęśliwy z gry w nowym klubie! Czy przeszedł do większego klubu sami możecie sobie odpowiedzieć. Nie chodzi tylko o grę w konkretnej lidze, ale także o zdobyte trofea. :peace:

Wróć do „Hyde Park”