Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: czarny samael » 25 paź 2017, 10:04

RoyKeane pisze:
czarny samael pisze:[Ja uważam, że spadek formy angielskiego TOP4, to wynik wzmocnienia całej ligi.
W lidze Europy też ma się sprawdzać ta Twoja reguła? W ostatnich 8 finalach mieli raptem 4 razy swój zespół. To gdzie ci mocarni średniacy ja się pytam; )
Za swoich najlepszych lat, też tam PL nie szalała. Daj spokój, nie ta kasa. Nawet przed dwoma ostatnimi kontraktami. Chyba tylko Fulham i Boro weszli wtedy do finałów. Zresztą - 4 finały to mało? Zauważ, że z Hiszpanii to były też 3. i 4. najlepszy klub ostatnich lat w tym kraju.
janop pisze: Ja tylko nie wiem o jakich średniakach w Anglii mowa. Przecież w tej lidze od dobrych kilku lat jest 6 pretendentòw, ewentualnie Everton jako średniak i 13 słabych drużyn. Chyba, że dla kogoś jednorazowy wyskok czyni drużynę średniakiem.
Z tymi słabymi cała czołówka bije się o punkty do końca w tylu meczach, że głowa mała. A do średniaków doliczyłbym przynajmniej Lisy (bo wyskok i średnia z tego) i Świętych. Może jeszcze WBA. Poza tym ta reszta, czyli dół tabeli - zobacz jak trudne wyjazdy są do samego Stoke. Ile razy Burnley, Watford i ww Stoke stopowały TOP6?

Wróć do „Hiszpania”