komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 wrz 2005, 16:50

Krzysztof Jarzyna pisze: Biorac pod uwage, ze uratowal Wam punkt w Lecznej, zaliczyl kilka asyst (3 lub 4), to rzeczywiscie malo wartosciowy.
Ja bym powiedział nawet, że beznadziejny. Nie twierdziłem, że to obiektywna opinia. Ale jedyne, czego będzie po nim brakowało, to gra głową, bo resztę wypełni zespół, jeśli nie da sobie z tym rady Paulista, czy w następnej rundzie Błaszczykowski.
Krzysztof Jarzyna pisze:tylko, ze to jest taki zawodnik, ze jak chce to potrafi sam wygrac.
Ale ma to w czterech literach. Nie obchodzi mnie, co by było, jakby mu się chciało. Jak mu się nie chce, to niech... Poza tym nie obchodzi mnie, że parę razy wgniecie zwodem/szybkością obrońców w ziemię, jak resztę meczu sobie spaceruje i szuka bananów na boisku.
Krzysztof Jarzyna pisze:ale moim zdaniem lepiej miec Uche niz go nie miec.
Lepiej mieć ok. 400tys. euro niż pajaca, który gra przez rok, a drugi fochuje, że mu źle.
Krzysztof Jarzyna pisze:tak, wiem duzo zarabial, ale Wisle przeciez stac na drogich rezerwowych (Kuzba) tudziez pacjentow (Dawidowski)
Ja tu o Uche, synonimie afrykanskich sztuczek z podrabianymi metrykami urodzeń, tumiwisizmu, obłudy, zatruwania atmosfery w zespole, a Ty wyjeżdzasz o naszych swojskich rezerwistach. Tu nie chodzi o kasę, Kuźba nie robił półrocznego strajku, bo go oglądał Ajax, a potem nie latał z podkoszulkiem "Kocham was", by potem znowu wymuszać transfer do Bordeaux
Krzysztof Jarzyna pisze:Dembinskiego, Wasilewskiego, Bieniuka, Grzybowskiego, Bartczaka czy Simra
A Korona ma Hernaniego, Piechnę i Bronowickiego...tfuuuu Golańskiego się znaczy, nie wiem o czym myslalem :shock: :lol:. Ci zawodnicy, to ligowi średniacy

Wróć do „Polska”