Ja bym powiedział nawet, że beznadziejny. Nie twierdziłem, że to obiektywna opinia. Ale jedyne, czego będzie po nim brakowało, to gra głową, bo resztę wypełni zespół, jeśli nie da sobie z tym rady Paulista, czy w następnej rundzie Błaszczykowski.Krzysztof Jarzyna pisze: Biorac pod uwage, ze uratowal Wam punkt w Lecznej, zaliczyl kilka asyst (3 lub 4), to rzeczywiscie malo wartosciowy.
Ale ma to w czterech literach. Nie obchodzi mnie, co by było, jakby mu się chciało. Jak mu się nie chce, to niech... Poza tym nie obchodzi mnie, że parę razy wgniecie zwodem/szybkością obrońców w ziemię, jak resztę meczu sobie spaceruje i szuka bananów na boisku.Krzysztof Jarzyna pisze:tylko, ze to jest taki zawodnik, ze jak chce to potrafi sam wygrac.
Lepiej mieć ok. 400tys. euro niż pajaca, który gra przez rok, a drugi fochuje, że mu źle.Krzysztof Jarzyna pisze:ale moim zdaniem lepiej miec Uche niz go nie miec.
Ja tu o Uche, synonimie afrykanskich sztuczek z podrabianymi metrykami urodzeń, tumiwisizmu, obłudy, zatruwania atmosfery w zespole, a Ty wyjeżdzasz o naszych swojskich rezerwistach. Tu nie chodzi o kasę, Kuźba nie robił półrocznego strajku, bo go oglądał Ajax, a potem nie latał z podkoszulkiem "Kocham was", by potem znowu wymuszać transfer do BordeauxKrzysztof Jarzyna pisze:tak, wiem duzo zarabial, ale Wisle przeciez stac na drogich rezerwowych (Kuzba) tudziez pacjentow (Dawidowski)
A Korona ma Hernaniego, Piechnę i Bronowickiego...tfuuuu Golańskiego się znaczy, nie wiem o czym myslalemKrzysztof Jarzyna pisze:Dembinskiego, Wasilewskiego, Bieniuka, Grzybowskiego, Bartczaka czy Simra