Niezmiernie się cieszę.Krzysztof Jarzyna pisze: Szczerze mowiac coraz bardziej sie przekonuje do PJKM i kto wie, moze tez oddam na nich glos. juz przejrzalem liste kandydatow z mojego okregu i nawet znalazlem goscia, ktorego znamkostek Twoja propaganda zaczyna odnosic sukcesy, bo szczerze mowiac wczesniej nawet nie slyszalem o PJKM (oczywiscie o samym JKM slyszalem, ale nie wiedzialem, ze nie ma juz UPR).
Heh Tomachospo części się z Tobą zgadzam, a mianowicie z tym, że PD to partia 'Wybiórczej'.Tomachos pisze:GW oraz Rzeczpospolita to właśnie gazety pokroju Demokratów:/
Poczytaj regularnie Wprost, newsweeka, ozona to sam wyciągniesz wnioski!!!
Nie będe pisał o śmiesznych akcjach demokratów bo to co mnie śmieszy i dziennikarzy może być dla ciebie nie śmieszne!!!
Każdy ma prawo do swojego zdania!!!
Jak Cię interesują jakieś konkretne artykuły to bym musiał ich poszukać i wtedy bym ci je podesłałSmile
Gorzej z tygodnikami, 'Wprost' to dla mnie zwykły szmatławiec, publikujący teskty 'na zamówienie', Newsweek jest lepszy, ale też nie idealny. Polecam 'Najwyższy czas'.
Yeah - zgadzam się. PD - oni już rządzili, jak to mawia Lepper, który w tej kwesti jakby nie było ma racje.Jarzyna pisze:Demokraci.pl poczatwszy od samej nazwy (ktora brzmi jak z tesco Laughing ) to jak dla mnie wielki niewypal. jak powstawali, to chyba wszyscy mysleli, ze to bedzie taka druga PO, ktora zaraz po zawiazaniu miala kilkanascie procent poparcia. a tu ani widu ani slychu. generalnie to ludzi odstraszylo (przynajmniej mnie) to, ze Frasyniuk laczy sie z ludzmi wywodzacymi sie z systemu, ktory mu przeciez niezle dal w kosc, zeby nie powiedziec w co innego. o ile z jednej strony mozna to przyjac za sensowne, bo ile mozna prowadzic wojny, to wielu pewnie pomyslalo, ze jest to typowa zagrywka w celu zdobycia poparcia. bo z jednej strony UW a z drugiej jedni z nielicznych lewicowcow nieskompromitowanych przez ta kadencje.
Dla mnie nie ma większej różnicy między PO, PISem a PD (nie mam na myśli programów, które takie same naturalnie nie są) - mówie tu o ludziach, zdecydowana większość do AWS, UW i niedobitki z SKL czy innych tworów na prawicy. PD różni się tym, ze zaprasza do siebie postkomunistów, co dla mnie jest kompletnym nieporozumieniem.
Pozdrawiam
PS. Fajnie, że w tym temacie wywiązała się wreszcie jakaś dyskusja.