Macie lepszą kadrę. Mistrza nie sposób przyznać nikomu, ale macie większy wybór z przodu i nawet przy 3-4 kontuzjach, możecie grac na wysokim poziomie. U nas pierwszymi rezerwowymi są Lingard i Fellaini, czy coraz bardziej bezproduktywny Mata, a obecnie kontuzjowani rezerwowi - Ibra i Carras - mają po 36 lat.ryba_82 pisze:
Co jest?Majstra już City przyznaliście?
Za tydzień na Etihad przyjeżdża Arsenal więc nie ma mowy o lightowym meczu patrząc przez pryzmat środowego wyjazdu do Neapolu.Choć powtórka sławetnego 6:3 mile widziana
Pytania są dwa: czy Pep zrozumiał jak wyczerpująca jest Premier League, czyli czy wystarczy sił i co jest dla niego ważniejsze, LM czy PL.
Ja z obecnych wyników jestem zadowolony. Gramy bez rozgrywającego, oddychając rękawami w pomocy z racji zajeżdżania Maticia, do tego bez realnej możliwości rotacji na prawym skrzydle. Mecz z Huddersfield boli. Ale w takim składzie wygraliśmy w Lizbonie, zremisowaliśmy na Anfield i pokonaliśmy Totki grając ostatnio ciągle co 3 dni. Jest dobrze, może być lepiej. I mam nadzieję, że Jose kopnie w dupę Woodwarda i kupimy dwóch zawodników w zimę, czyli rezerwowego rozgrywającego i szybkiego RW.
Nie wiem na ile na RW mógłby grać Perreira, który z tego co się orientuję jest klasyczną 10, a ta pozycja u nas nie istnieje, a nawet jakby istniała, to grałby tam Pogba. Ale mam wrażenie, że na przyszłość szykowany tam jest Greizmann.