Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: czarny samael » 01 lis 2017, 10:25

red85 pisze: Zadanie wykonane. Trudno być zachwycony po takim występie, ale dzisiaj chodziło o wynik i zaklepanie awansu. Wszystko się udało.

Jak widać da się upchnąć do jedenastki młodzika, wcale nie nawet jakiegoś megautalentowanego, i zespół na tym nie traci. Wprost przeciwnie - młodzik daje jakiś powiew świeżości. Szkoda, że znowu Lindelof jest upychany kosztem Tuanzebe, ale póki co wypada się cieszyć, że przynajmniej 1 grajek dostał szansę. Lepsze to niż nic i byle więcej takich szans ;)
Lindelof był pchany do składu, bo Jose liczył, że na dłuższą metę będzie partnerem Bailly'ego. Smalling nie gra na odpowiednim poziomie od dłuższego czasu, a Jones wypada za często.

Swoją drogą to McTominay przekonuje mnie bardziej od Tuanzebe.
BeBaD pisze: W życiu bym nie odgadnął że to właśnie McTominay będzie tym młodym na którego nie będzie się wahał postawić Mou.

Brawa dla kibiców Benfiki za śpiewy do końca mimo tego że mają 0pkt i dostawali 2:0 w plecy. Nasi to natomiast jakieś błazny, najgłośniejsi podczas wygwizdywania zmiany :angry2:
Dobrze zauważyłem, że to Matę wygwizdywali? Podobno z Totkami gwizdali na Lukaku - prawda to? Powtarzam po komentatorze, bo nie mogłem oglądać meczu.

Wróć do „Anglia”