A więc... zacznę od tego że pierwszy raz zagrałem w managera na początku lipca, odinstalowywałem go chyba z 3 razy uznając FM`a za prymitywną, skomplikowaną i bezsensowną grę... ale za 4 podejściem poczytałem pare wskazówek i napisałęm na forum troche pytan i dowiedziałem się mniej\więcej co i jak, zaczęłem grę Ajaxem na początku przegrywałem w towarzyskich z największymi nawet "ciotami" 5-6:0 - masakra ale potem wzmocniłem skład paroma tanimi lecz bardzo utalentowanymi piłkarzami, ustawiłem trening, taktykę 4-0-2 attacing i do boju... gra się zaczęła wreszcie układać wygrywałem nawet z najsilniejszymi teamami w europie np: AC MILAN ( 2:1 w ćwiercfinale LM ) potem w Mediolanie na San Siro porażka 5:1 no ale... to i tak sukces jak na pierwszy sezon.. podsumowując pierwszy sezon gry: Zdobyłem ( oczywiście Ajaxem ) - superpuchar Holandii, Puchar Holandii, Mistrzostwo Holanndii - kibice i zarząd zachwyceni
Mój skład przedstawia się następująco:
---W.Sonck(Mokaena,Freddy Adu)---D.F.Holm(Fred,Mysqerra)---
---N.Mitea(J.Khanye,D.Bierofka)---W.Sneijder(F.Guarin)---Diego(S.Pieenar)---R.Van der Vaart(M.Van Bommel)---
---Maxwell(Borre)---Dede(Escude)---Naldo(T.Vermaelen)---Heitinga(N.D.Jong)---
---Stekelenburg(Chico)---
Jak myślicie dojde z tym składem "gdzieś"
PzDR.