FMy

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 12 wrz 2005, 21:22

No dobra, dawno tu nie zaglądałem... jak zapewne wiele osób pamięta na samym początku tej wspaniałej gry chciałem zaczerpnąc paru rad... wiele osób mi pomogło za co wielkie dzieki :afro: a teraz tak siedze na forum i nie ma gdzie podyskutować i przede wszystkim z kim ( pewnie przez szkołe... ) więc pomyślałem ze pochwale się :oops: :P :
A więc... zacznę od tego że pierwszy raz zagrałem w managera na początku lipca, odinstalowywałem go chyba z 3 razy uznając FM`a za prymitywną, skomplikowaną i bezsensowną grę... ale za 4 podejściem poczytałem pare wskazówek i napisałęm na forum troche pytan i dowiedziałem się mniej\więcej co i jak, zaczęłem grę Ajaxem na początku przegrywałem w towarzyskich z największymi nawet "ciotami" 5-6:0 - masakra ale potem wzmocniłem skład paroma tanimi lecz bardzo utalentowanymi piłkarzami, ustawiłem trening, taktykę 4-0-2 attacing i do boju... gra się zaczęła wreszcie układać wygrywałem nawet z najsilniejszymi teamami w europie np: AC MILAN ( 2:1 w ćwiercfinale LM ) potem w Mediolanie na San Siro porażka 5:1 no ale... to i tak sukces jak na pierwszy sezon.. podsumowując pierwszy sezon gry: Zdobyłem ( oczywiście Ajaxem ) - superpuchar Holandii, Puchar Holandii, Mistrzostwo Holanndii - kibice i zarząd zachwyceni 8) !!! No i zaczęłem grać 2-gi sezon ( już pażdziernik mam ) i jak narazie wszystko wygrywam tzn. superpuchar i wszystkiej jak do tej pory mecze ligowe.
Mój skład przedstawia się następująco:

---W.Sonck(Mokaena,Freddy Adu)---D.F.Holm(Fred,Mysqerra)---

---N.Mitea(J.Khanye,D.Bierofka)---W.Sneijder(F.Guarin)---Diego(S.Pieenar)---R.Van der Vaart(M.Van Bommel)---

---Maxwell(Borre)---Dede(Escude)---Naldo(T.Vermaelen)---Heitinga(N.D.Jong)---

---Stekelenburg(Chico)---

Jak myślicie dojde z tym składem "gdzieś" :roll: - jak narazie bardzo dobrze grają chłopaki... !!! A i oczywiście ( jak zawsze ) mam pytanie do :starych wyjadaczy" ( i nie tylko ): Zbliżają się u mnie w grze MŚ 2006 w Niemczech i chciałbym prowadzić jakąs drużynę narodową co mam zrobić... są w ogóle szanse żebym dostał taką posadę :roll: oni sami do mnie napiszą czy ja się muszę jakoś zgłosić :roll: ???
PzDR.

Wróć do „Hyde Park”