oj stary... nie przesadzasz? co to mialo byc, obraza? chyba za malo sie znamy bys mogl takie wnioski wyciagac.Tomachos pisze:Zawdi nie mam słów do twojej wypowiedzi:/
TO TY bierzesz odpowiedzialność za to jak jest tobie i innym!!!!
I poźniej się dziwią gromadnie ludzie dlaczego w tym kraju jest BURDEL a jest właśnie przez takie jednostki społeczne jak TY , które mają wszystko w pupie i się nie obchodzą sprawami kraju, a od czasu do czasu troszke ponarzekają:/
Właśnie tacy ludzie pojda na wybory zagłosują na typa bo widzieli jak się w telewizji ładnie uśmiecha. A pozniej się zastanawiają dlaczego jest tak żle??
Nie dziwmy się że rządzą nami idioci jak 3/4 mieszkańców Polski to mierne półgłówki:/
kiedys sie interesowalem, ogladalem 3 programy informacyjne dziennie, ale teraz nie. mozesz mi wmawiac ile chcesz, ze decyduje o czyms co sie dzieje w polsce, a ja i tak tego nie lykne. mam prowadzic propagandowa akcje jak kostek? nie zaglosuje na typa, ktory sie ladnie usmiecha. poglady polityczne mam wyrobione raczej i zaglosuje wedlug nich.
mam ta polityke w pupie i sie tego nie wstydze, to jeden wielki syf. kazdy kto na to popatrzy powinien miec takie samo zdanie. klamia i obrzucaja sie blotem i czym tu sie interesowac?
"jak 3/4 mieszkańców Polski to mierne półgłówki:/" no wlasnie! i co ja na to poradze? nie mam zamiaru nikogo uswiadamiac ani przekonywac, ze zle mysli. to jest bezcelowe, tak ja to widze.
a ze nie gadam ze znajomymi o polityce? mam inne tematy. polityka mnie nie ciekawi i moim znajomych tez, to raz. dwa, ze kazdy powiedzmy ma te poglady inne i nie mam zamiaru sie meczyc w debate kto ma racje.
jezeli oceniasz ludzi na podstawie podejscia do polityki, to sorry...