"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 12 wrz 2005, 22:58

Diablo_ASR pisze: Najpierw "11 kolejki"

----------------De Sanctis---------------
----X----------X-------Terlizzi---Grosso
Santana---Muntari---Vieira---Bonanni
---------Szewczenko---Trezeguet-----

X- nie miałem pomysłu, dlatego przychylę się do waszych typów.
To jednak De Sanctis ? czyli tak mała koretka ustawianie :) [1-4-3-1-2] :arrow: De Sanctis :arrow: Stam - Cannavaro - Terlizzi - Grosso :arrow: Santana - Vieira - Ambrosini :arrow: Muntari :arrow: Shevchenko - Trezeguet

Massimo dla tego że zagrał max mecz. Był wszedzie i grał jak nakrecon. Czesto inicjował akcje ale w destrukcji był tezskuteczny. Gol strzelony. I mimoże miał swój "udziałe prz bramce Tudora to i tak nota 7 La Gazzatty mówi sama za siebie :wink:
Diablo_ASR pisze: Pozostaje jeszcze wybór bramki kolejki.
A jest z czego wybierać, na włoskich boiskach padło wiele pięknych goli. Dlatego klasyfikacja zawierać będzie kilku zawodników:

1. Bonazzoli - przyjęcie na klatę i piękny strzał z woleja.
2. Corini i Volpi - dwa piękne rzuty wolne w samo okienko
4. Gasbarroni - piękny lob
5. Szewczenko - ładne i soczyste uderzenie zza pola karnego
6. Trezeguet - również lob, ale mniej piękny:D

Oby więcej kolejek obfitujących w takie bramki.
Ten wolej Ci najlepiej podpasował ? Ja chyba bym była bardzie za lobem Gasbarroniego. Kocham takie bramki mięko za kołmierz tak elegancko :wink: :) Dwa wolne klasa [klasa :twisted: ] jedej lepszy od drugiego. :twisted: Ten Coriniego sprytniejszy :) Sheva też uderzył jak z armaty. To fajnie wygladało jak on sie zkładał. No i terazguet tez ładnie co prawda bramkarz pokazał troche brak myślanie ale chyba sądziłe że skruci kat i nie wsadzi mu a ten go lobną :)

Bojnov ładnie nawet wcisną przy słupku mocno precyzyjnie. Akcja Kaki tez piękna zaczą od 40 metra po czym wchodził w nich ja masło. Było troche tego 8)
Diablo_ASR pisze:Zaza - tego Muntariego, to rzeczywiście wykrakałeś :wink: On i Terlizzi to już są dla mnie objawienia rundy jesiennej. Zobaczymy, kto jeszcze do nich dołączy.
No niestety wykrakałem ... :roll: - Cała linia obrony Palermo imponuje młoda a gra jak natchniona. Lippi wie co robi powołując ich Już mówiłem nie tylko Terlizzi (choć ten ma problem z kadrą) ale i Zaccardo i Barzagli i Crosso będą gralico raz lepiej. - Muntari już w popszednim zabłysna troche perełki ze stadio Friuli :twisted: Felipe Muntali ... Może pora go wyrwać po sezonie ? Spalletti sciągnie Muntariego, Milan - Felipe :wink: a jeszcze jest tam kilku.

Wróć do „Włochy”