Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 13 wrz 2005, 16:42

Zico powiedzmy to sobie odrazu. Jeśli marzy nam się podbój Europy to Artmedia nie powinna stanowić dla nas większego problemu. Oczywiście należy zachować dystans przed zlekceważeniem rywala. W Lidze Mistrzów nie ma kelnerów , więc Petrzałce należy sie respekt za sam awans.

Osobiście zamiast słabego Favalliego chętnie zobaczył bym co pokaże Wome. Aż sie prosi o tą zmiane jednak Mancio pozostaje głuchy na prośby innych. Cóż w końcu to trener , ale stara przyjaźń nie rdzewieje ... :? Oczywiście od pierwszych minut MUSI zagrać Walter Samuel.
W pomocy D.Pizarro z C.Zanettim bądź Cambiasso ze wskazaniem na pierwszego gdyż wiemy na co stać Estebana. W koncu Inter nie będzie grał tak jak ostatnio dwójką ofensywnych pomocnikoów. Defensywny i ofensywny to jest max rozwiązanie. Szkoda , że jeszcze nie wrócił Solari bo musi pokazać na co go stać. Mam nadzieje , że Mancio nie palnie takiej głupoty jak ostatnio i nie wystawi Kilego.
W ataku zamiast przemęczonego Adriano zobaczyłbym tajemniczego Cruza , natomiast Recoba także jest dla mnie wielką niewiadomą podobnie zresztą jak Martins.

Mój skład : Toldo - Ze Maria , Samuel , Materazzi , Wome - Figo , C.Zanetti(Cambiasso) , Pizarro , Stankovic - Cruz , Recoba (Martins)

w lidze typerów obstawiłem zwyciestwo 4-0 jednak myśle iż spotkanie zakończy sie naszym zwycięstwem 2-0 góra 3-0

FORZA INTER :!:

Wróć do „Włochy”