Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 13 wrz 2005, 17:06

Ja mam zamiar ogladac dzisiaj mecz Liverpool-Betis, bo wydaje mi sie najciekawszy. Liverpool obronca tytulu gra w Sevilli z Betisem, druzyna ktora po raz pierwszy gra w LIdze Mistrzow. Hiszpanska druzyna poprawila sie duzo w ostatnich latach i w zeszlym sezonie pokazali na co ich stac i zasluzyli sobie na awans do LM. Liverpool musial niezlie sie pomeczyc zeby trafic do LM w tym sezonie, tzn. musieli grac od pierwszej rundy wstepnej i jakos doszli do konca. W tym meczy postawie jednak na Liverpool, chociaz ze wolalbym zeby wygral Betis. Mysle ze bedzie 2:1 dla Liverpoolu. Rafael Benitez dobrze zna pilkarzy Betisu i wie jak z nimi wygrac.
Real-Lyon, tez bedzie ciekawym widowiskiem. W ostatniej kolejce Real przegral z Celta Vigo, druzyna ktroa dopiero co weszla do Primera Division. Mysle ze nie sa w swojej najlpeszej formie. W dodatku nie bedzie gral Zidane i to jest wielka strata. Co do Beckhama to tez nie wiadomo. Mysle ze Robinho zagra wielki mecz. Przynajmniej bedzie sie staral, bo to bedzie jego debiut w Lidze Mistrzow. Francuzi sa narazie na pierwszym miejscu w tabeli Ligue 1. Maja dobry sklad i wystarczajacy zeby nastraszyc wypchany gwiazdami Real Madryt. W tym meczu postawie na 2:2.
Co do innych meczy to mysle ze Milan wygra z Fenerbahce 3:1
Chelsea nie bedzie mialo wiekszych problemow z pokonaniem Anderlechtu, wiec stawiam na 2:0 dla Anglikow. Inter tez powinien wygrac, wiec stawiam na 3:0 :)

Wróć do „Puchary Europejskie”