Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 13 wrz 2005, 22:57

Lakier pisze:Pierwszy rzut wolny byl jak najbardziej do obrony, GK popelnil blad.

Heee? no co Ty Ikier skladal się do pilki spadającej a ze ją podbił w ostatnim momencie napastnik to to juz ejst błąd bramkarza, :roll:

Druga polowa posiadanie piłki 61% Real zamykal Lyon a Beckhs dobrze gral na środku, te kilka połek (7 chyba) zagrał wrecz fenomenalnych, Robinho stracił siły ale chlopak naprawde walczyl, byl w obronie pomocy, w ataku na prawm,lewym czy srodku...dobra gra...Baptista i ogrooooomne rozczarowanie on momentami niepotrafił przyjąć pilki...a szkoda bo mogly by wyjść z tego dobre akcje. Garcia w drugiej polowie zagral conajmniej poprawnie i odziwo lepiej niz Gravesen sorry Thomas ale po dzisijeszym meczu powinna Ci dupa przyrosnąć do lawki! Tak samo Raul'owi . Ramos zagrał poprawnie młody, napewno się rozegra...
Czekamy an Cicinho i czekamy tymczasem Salgado zagrał dobrze z graczy Realu był jednym z lepszych ale w ofensywie tzn w obrębie 16m gra fatalnie ile razy mogł plasować pilki do partnerów to drewno probował lobować delikatnie, ale coz z deka nie wyszlo...Robert Carlos zagrał dobrze, probowal z dystansu i kilka strzałow miał dobrych...Baptista poza wolejem i słupkiem się nie wyroznil...Helguera słabiutko...Raul co z nim się dzieje...brak szybkości brak uderzenia, kiwki brak wszystkiego cien cien samego siebie cien wielkego Raul...Na dzien dzisiejszy trza nam pomocnikow ofensywnych, srodkowych i skorzydlowych defensywnych z prawdziwego zdarzenia...z pewnością do wyrwania za 30 baniek byl by Joaquin czy Vicente...ale po co :?: Perez powinien się gleboko zastanowić nad tym co klei...ma stworzyć druzyne czy bande indywidualności którzy nic nie tworza...2 akcje skleili co za czasów Makelele, Figo, Solariego czy Morientesa było pęczkami, obecnie ta druzyna nie ma nic z druzyny prowadzonej przez Del Bosque...nie wroc ma bezbarwnego Raula...Gutiego...i bande innych ktorych zmierzch powinien porzyjsc wraz z zajeciem 4 miejsca w PD za Queiroza...Nie szkoda mi tego meczu szkoda mi Robinho, Ramosa i Baptisty mlodzi chlopacy ktorzy chca cos osiagnac, no ale z kilkoma graczami z obecnego skąłdu ejst to niemozliwe...Widać braki Zizou i Ronaldo choc Zizou jest jeszcze stary ale mimo to jako takom ciagnie ten wozek...wrecz sam...no Robinho tez zaczyna ciagac...Mam nadzieje ze Perez polubil zakupy zimą...

Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cię...

Hala Madrid!

Wróć do „Hiszpania”