Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: unojedrzej » 13 wrz 2005, 23:42

Zawdi ! Synu ! Po twoich wypowiedziach widze że tak trzeba sie do ciebie zwracać .. nie masz za grosz szacunku .. cięzko w ogole to skomentować , rozumiem że kibicem Realu nie jesteś i bardzo sie cieszysz z tej porażki , ale zachowaj to dla siebie bo innym sprawiasz przykrość , idź do kibla , zdejmij majty i uczcij zwycięstwo Lyonu..

Dla mnie jednym wielkim nieporozumieniem jest Lux.. taktyk od stu boleści.. jak można tak ustawiac ekipe... Gravesen psuje całkowicie finezje i polot jakim kiedys cechował sie Real , non stop zatrzymuje gre.. Drugi z defensorów fauluje na każdym kroku.. pozatym był mało widoczny . Obydwu porównywali z Makelele a wg mnie do pięt mu nie dorastają.. Baptista cienizna.. nic nie grał , Raul także ospały , chociaż czasem sie pojawiał gdzie miał sie pojawiać , Robinho całkiem niezły mecz , podryblował , wywalczył pare wolnych , Beckham widać że wział sie w garść , biegał , mądrze rozdzielał piłki.. Salgado jak dla mnie nadaje sie do ligi polskiej co najwyżej ,a Carlos powinien być skrzydłowym bo obrońca z niego tragiczny. RAMOS! bardzo dobry mecz przecinał , wyprzedzał.. bez kompeksów , myśle że wart każdej ceny.. widać wielki talent.. nie wiem zawdi co ty od niego chcesz ale dla mnie wyróżniający sie punkt.. no i wielki Casillas także nie wiem czym ci zawinił , jak dla mnie to najlepszy bramkarz na świecie , nie dlatego że jestem fanem Realu bowiem mecz oglądałem z kibicami Barcy i racje mi przyznali.. taką bombe z karnego wyjąć , przy pozostałych akcjach bez szans.. Helguera średniak , stac go na więcej. Najniżej oceniam trenera który zamiast po utracie 2 braki przeprowadzić zmiany czekał aż do 60... "DB" wróc..
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2005, 23:47 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”