nie synu, tylko ojcze... spytaj...unojedrzej pisze:Zawdi ! Synu ! Po twoich wypowiedziach widze że tak trzeba sie do ciebie zwracać .. nie masz za grosz szacunku .. cięzko w ogole to skomentować , rozumiem że kibicem Realu nie jesteś i bardzo sie cieszysz z tej porażki , ale zachowaj to dla siebie bo innym sprawiasz przykrość , idź do kibla , zdejmij majty i uczcij zwycięstwo Lyonu..
sprawiam przykrosc? nie przesadzaj, jedyne co chce innym sprawiac (kibicom realu), to zlosc!!! na tym polega napinka! i taki mam dzisiaj cel! "idź do kibla , zdejmij majty i uczcij zwycięstwo Lyonu.. " pomine, tekst poziomem z kibla wlasnie
nie twierdze, ze jest slaby. nigdzie tak nie napisalem. ja po prostu sie napinam!!! a przy golu juninho z wolnego to jego wina!unojedrzej pisze:no i wielki Casillas także nie wiem czym ci zawinił , jak dla mnie to najlepszy bramkarz na świecie , nie dlatego że jestem fanem Realu bowiem mecz oglądałem z kibicami Barcy i racje mi przyznali.. taką bombe z karnego wyjąć , przy pozostałych akcjach bez szans..