Real Madryt (zbiorczy)

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 14 wrz 2005, 0:21

Toudinho pisze:ale teraz moge sobie wyobrazić po napince kilku fanow barcy jak oni wyja po słabszych wynikach ich klubu.
nie wyje po porazkach, ale sie strasznie wk*. niesamowicie sie wk*. to fakt!
Toudinho pisze:Real ma kase i kazdy będzie ja chciał wyłudzić... Upartosć zarzadu Realu jest ogromna...
to tez fakt. ale to tylko i wylacznie wina zarzadu. poza tym, ne wiem czym sie martwisz, mnie to smieszy
Toudinho pisze:A i jeszcze kibice barcy tak się napinali przy transferach ze beda mieli super Baptiste itp, dlaczego teraz sie z niego smiejecie po jednym slabym meczu, bo przeszedł do rywala :?: to juz jest nikim :?: a zreszta...
ja sie baptista nie jaralem, bo po prostu nie przydalby sie, nie pasowal po prostu... gdzie ialby grac? nie jaram sie drogimi, a potrzebnymi. z reszta tak samo bylo z beckhamem, mial byc w barcy, a teraz dziekujemy perezowi, ze go zgarnal. jednak cos potrafi ten perez
Toudinho pisze:Narazie trzeba pracować nad tym co ejst odpuścić LM, oraz Puchar Hiszpani skupić się na La Liga ale i tam bedzie cięzko...Sparwdzily się słowa Baptisty ze zobaczymy inny Real niz w meczy z Celta...to był inny Real zmienil się i to bardzo na gorsze choć druga połowa mogla się podobać momentami.
taaa... na pewno sobie odpuszcza LM... przywyknij do mysli, ze to kolejny sezon bez niczego...

wk* - wkurzam sie, rzecz jasna

Wróć do „Hiszpania”