nie wyje po porazkach, ale sie strasznie wk*. niesamowicie sie wk*. to fakt!Toudinho pisze:ale teraz moge sobie wyobrazić po napince kilku fanow barcy jak oni wyja po słabszych wynikach ich klubu.
to tez fakt. ale to tylko i wylacznie wina zarzadu. poza tym, ne wiem czym sie martwisz, mnie to smieszyToudinho pisze:Real ma kase i kazdy będzie ja chciał wyłudzić... Upartosć zarzadu Realu jest ogromna...
ja sie baptista nie jaralem, bo po prostu nie przydalby sie, nie pasowal po prostu... gdzie ialby grac? nie jaram sie drogimi, a potrzebnymi. z reszta tak samo bylo z beckhamem, mial byc w barcy, a teraz dziekujemy perezowi, ze go zgarnal. jednak cos potrafi ten perezToudinho pisze:A i jeszcze kibice barcy tak się napinali przy transferach ze beda mieli super Baptiste itp, dlaczego teraz sie z niego smiejecie po jednym slabym meczu, bo przeszedł do rywalato juz jest nikim
a zreszta...
taaa... na pewno sobie odpuszcza LM... przywyknij do mysli, ze to kolejny sezon bez niczego...Toudinho pisze:Narazie trzeba pracować nad tym co ejst odpuścić LM, oraz Puchar Hiszpani skupić się na La Liga ale i tam bedzie cięzko...Sparwdzily się słowa Baptisty ze zobaczymy inny Real niz w meczy z Celta...to był inny Real zmienil się i to bardzo na gorsze choć druga połowa mogla się podobać momentami.
wk* - wkurzam sie, rzecz jasna