Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 27 lis 2017, 14:24
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 27 lis 2017, 15:21
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lis 2017, 15:25
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 27 lis 2017, 16:16
Bebej
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 lis 2017, 17:05
Z tym, że Conte wygrał Serie B z Bari, a Gattuso może się pochwalić jedynie tym:
Pisałem Ci już pod koniec sierpnia na tt, że o ile okienko do powengo momentu wyglądało imponująco tak brak napastnika odbije się Milanowi czkawka i może być bardzo kosztowny w walce o top 4. Uspokajales mnie wtedy twierdzac, że będzie ok. Czas jednak pokazał, że moje obawy nie były wzięte z kosmosu.Co do okienka transferowego to może poczytasz trochę tematu a nie pleciesz głupoty, bo od dawna się pisało, że w pewnym momencie Fassone i Mirabelli się pogubili i teraz też efekty tego wychodzą.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 27 lis 2017, 18:21
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 lis 2017, 18:27
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 lis 2017, 18:49
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 27 lis 2017, 18:54
To był tylko przykład.Wilmore pisze:Wiarygodność przytyków pod adresem Gallianiego najlepiej podsumowuje podanie sytuacji Musacchio - którego dogadał jeszcze w 2016 roku nie kto inny jak Galliani
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 27 lis 2017, 19:07
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 lis 2017, 21:43
Wystarczyło nie kupować Kalinicia, Silvy, Hakana i już masz +80m w kieszeni. Sprzedaż Suso to też byłyby dodatkowe pieniądze skoro nie było możliwości grania skrzydłami. Za ten hajs można było zbudować naprawdę fajny atak i w żaden sposób nie wpłynęłoby to na zakup Bigli, Kessie, Bonu, RR, Musacchio i Contiego.Szkoda, że Fassone nie wydał 100 mln na Aubameyanga i kupił jeszcze 3 piłkarzy
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lis 2017, 22:05
A później podajesz jako opcję Tuchola, który został pogoniony przez Borussie...Mamy końcówkę listopada a Montella nie udźwignąl ilości zmian w drużynie, odpadł z walki o top 4 choć ci co go pozostawili na stolku powinni się liczyć z tym, że VM nic tak naprawdę nie osiągnął jako trener i czas w Violi czy dobre pół roku w Milanie nie definiuja go jako właściwą osobę, która zrobi wynik na juz, a takie przecież były oczekiwania. To jest mój pierwszy zarzut odnośnie Milanu w kierunku zarządu, o ktorym pisze juz od dawna, bo ci mogli się postarać o lepszego fachowca.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 lis 2017, 22:10
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lis 2017, 22:13
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio