był ciężki bój [do 87 min remis] wygrana Milanu, zasłużona. Kaka bohaterem pierwszej kolejki i strzelcem najładnijszej bramkifieldy pisze:AC Milan - Fenerbahce Stambuł
obie te drużyny wygrały swoje ostatnie mecze w lidze, sezon się powoli rozkręcił - więc już nie powinno być większych niespodzianek [więcej tu będą mogli napisać kibice Milanu ] Laughing
Stawiam - pewnie jak większośc na zwycięstwo Milanu, choć po ciężkim boju Very Happy
pomyliłem się nieznacznie 1:0 dla PSVfieldy pisze: PSV Eindhoven - Schalke 04 Gelsenkirchen
PSV narazie się rozkręca w Holandii - remis, teraz minimalna wygrana; Schalke natomiast radzi sobie całkiem nieźle [jeśli chodzi o stwarzane sytuacje] niedawno remis w Leverkusen, ale sytuacji mieli masę - jeśli poprawią skuteczność to mogą nawet wygrać na stadionie Phillipsa, ale jeśli nie to przegrają bo PSV u siebie jest niezwykle groźne
Nie mogę się zdecydować - stawiam na remis Wink
cholera - dlaczego nie postawiłemfieldy pisze: Olympique Lyon - Real Madryt
Zapowiada się bardzo ciekawy mecz, ciesze się, że nasza kochana TVP pokaże właśnie to spotkanie.
Ol. Lyon zatrudnił niedawno niesamowitego snajpera [Freda] który już w debiucie strzelił 2 gole niebyle komu bo Monaco.
Real, natomiast przegrał mecz ligowy, ale z tego co mi wiadomo zagrał nienajgorzej. Dobrze wprowadzili się nowi zawodnicy [nie wymieniam wszystkich - bo każde dziecko wie jacy] na czele z Bestią, który był /zdaje się/ najlepszy na boisku.
Sam nie wiem jak typować w tym meczu - ale zaryzykuje - Lyon wygra z Realem Cool
tu taj nic trafiłem zupełnie - bohater spotkania - bramkarz Rosenborga, który obronił kilka znakomitych uderzeń. Natomiast to co zrobiła obraona Olympiakosu z bramkarzem Nikopolidisem na czele przy jednej z bramek - SZMATA KOLEJKIfieldy pisze: Olympiakos Pireus - Rosenborg Trondheim
mecz solidnych drużyn, które regularnie występują w LM [Rosenborg nawet od samego początku] typowe średnie drużyny europejskie - stawiam tutaj na zwycięstwo druzyny z Grecji, którzy w lidze świetnie się prezentują
no i wygrała 1:0 po golu Lamparda z wolnego w środek bramkifieldy pisze: Chelsea Londyn - Anderlecht Bruksela
Mecz, który może zadecydować o dalszej karierze niejakiego V. Kompany'ego Laughing jeśli zagra dobrze przeciewko Chelsea, powstrzyma Drogbę czy Eidura - może niedługo trafić na Stamford Bridge [oby nie] Laughing Jednak chyba mu się to nie uda - i Chelsea pewnie wygra u siebie z belgijską drużyną
znowu pudło w liverpoolu zagrali zmiennicy i wygrali 2:1.fieldy pisze: Betis Sevilla - FC Liverpool
mecz były świetnym widowiskiem gdyby Joaquin nmie uskarżał się na uraz i gdyby Dudek grał Crying or Very sad niestety nie zagrają dwie gwiazy Confused [bo Hiszpan chyba nie wystąpi] i mecz może być nudny - stawiam na bezbramkowy remis
padło kilka bramek - a Szkoci wygralifieldy pisze: Glasgow Rangers - FC Porto
Rangersi źle zaczęli sezon w lidze, ale pokonali Celtic [czy doda im to wiary w siebie Question ] zobaczymy. Porto jak narazie wygrywa w portugalii, ale to nie ta sama drużyna z przed dwóch sezonów - podobnie jak wyżej, wydajem mi się, że mecz będzie stał na niskim poziomie i będzie remis [ew minimalne zwycięstwo którejść z drużyn]
i zależało od formy Adriano, wygrana 1:0 w Bratysławie chwały nie przynosi, ale liczą sie 3 pkt Inter miał przewagę [spojenie słupka z poprzeczką Adriano] znakomite podania Brazylijczyka do Cruzafieldy pisze: Artmedia Petrżalka - Inter Mediolan
Inter wygra, choć nie bęzie łatwo.
Ostatnio przegrał w lidze w bardzo kiepskim stylu, A Artmedia u siebie wygrywa, pokazała w el że umie powalczyć i napewno nie wyjdzie na boisko z nastawieniem, że przegra - będzie dużo walki na boisku a i tak wszystko zależy od formy Adriano
Rapid - Bayern
jak pisałem wcześnej Bayern wygra, ale nie bedize łatwo [choć może i łatwo] bo nie zagra Ballack, ale skoro Makaay juz zdrowy powinno być gładko i przyjemnie
Arsenal - Thun
Tak .... Arsenal co roku wielkie nadzieje przed LM i co roku niedosyt [lub rozczarowanie] nie zagra Henry, odszedł Vieira, Lehmann zawieszony, Sol nie w pełni sił .... ale i tak wygramy
Sparta - Ajax
Ajax niby jest faworytem tego meczu, ale z Pragi już większe kluby wracały zawiedzione
Bremen - Barcelona
mecz [transmisja na TVP2 i SAT1] Barca pomału wraca do formy - Werder w formie jest od początku - zapowiada się ciekawy mecz. Eto'o już może grać - więć kibice Barcy nie muszą sie specjalnie bać o wynik
Udinese - Panathinaikos
debiut Udinese w LM , mają duże szzanse na wygraną. PAO najpierw meęczył się z Wisłą teraz w lidze tylko zremisował, na dodatek nie zagra Olisadebe [pauzuje za kartki] więc jest szansa na debiut i 3 pkt.
Benfica - Lille
nie wiem co te drużyny w LM robią - powinny w Uefa grać.
NIe mam typu - bo mnie te dru żyny nie interesują - niech sobie anwet zagrają na 0:0
Villarreal - Man. United
najciekawszy mecz- szkoda, że go nie obejrze.
ManU dobrze sobie radzi w lidze, Villarreal - gorzej ale w Hiszpanii nigdy nic nie wiadomo, Forlan będzie chciał pokazać co protrafi - utrzeć nosa Alexowi. Tylko czy dojdzie do sytuacji jkaichś, bo przecież Riquelme ma kontuzje