AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 wrz 2005, 18:49

ForzaROSSONERI nie do końca sie z Tobą zgodze :) 8)

Po 1- Ja też miałem wode jak Gila nie wchodził wcześniej. Turecka liga to dla nas "egzotyka" i nie ma co ukrywać a Vieri to typowy czołg. W ty meczu często ściana a nie czołg. Przeciesz pewne było że on nie zmieni diametralnie swojego stylu gry. Dla tego nikt nie oczekiwał chyba ze bedzie grał jak Sheva ? Próbował biegał a nawet strzlał ale nie wchodziło. Takze nie tyle błędem było wystawnie go a bardzie za długie trzyma nie. Wiesz jak Vieri grał na końcu swej przygody w Interze nawet nie biegał za dużo. A teraz on zaczyna nawet jako pierwszy bronić. Czyli jak powinno byc defensywa zaczyna sie od napastników. Co nie zmieni faktu że Gila powinień grać jak nie od początku to wiecej. Z drugiej strony na Sampdorie bedzie wypoczęty. :roll: I może jeszcze ma to aspekt psychologiczny. W końcu debiut i po takim dziwnym transferze. A co mu bardzie pomoże w lepsze gdzie jak nie gra od oczątku i to że kibice go nie "zabili" czyli pewność i zaufanie ....

2) Czemu nie duet Rino Ambro ? bo nie rozumiem ? technika szybkośc o co Ci chodzi ? Jak widziałem ostatni mecz Massimo to pewnie wiesz czemu dostał szanse. Seedorf w tym meczu chował sie naprawde :!: Co do Rino to widac ze nie jest w mega formie ale i tak każdy wie ze to podstawowy gracz.

3) Racja i mam zgodność w 100% no w 99% :wink: Ale to już inna sprawa.

Na chłodno może powiedziec ze nasza ofensywna siła była poprostu lepsza niż cała drużyna Fenerbahe. Ale Turcy pokazali gre na poziomie LM. Nie zdziwił bym sie jak by to oni wyszli za nami z grupy. Bo i nie to PSV już a nie to jeszcze Schalke. A jeden z dwóch najtrudniejszych teoretycznie spotkan za nami. Wyjazd do Turcji musi być już awansem z pierwszego.

Pozdro FORZA MILAN :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”