AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: forzaROSSONERI » 15 wrz 2005, 1:55

hehe no ja nie wiem czy on chciał w tym meczu sobie odpoczywać, żeby być wypoczetym na Sampe :D to bylby jego debiut w LM i pewnie bardzo mu zalezalo żeby grac i strzelic bramke, no ale Carlo wymyślił coś innego :roll:

dlaczego nie Rino i Ambro. juz tłumacze :)
jakby ich oceniach osobno, pod względem umiejętności, to fakt, że takie ustawienie byłoby wręcz idealne, ale po pierwsze Massimo grając na lewej gra o połowe słabiej niz jakby grał na swojej normalnej pozycji.a i tak gra nieźle, więc jak gra na prawej stać go na dużo wiecej. coś podobnego robił Janas na początku, jak wystawiał naszego Jacka Krzynówka na prawej, w ogóle nic to nie wnosiło do gry. rozumiem, że może Carlo chce troche poeksperymentować, ale to nie w takich ważnych meczach tylko w jakichś towarzyskich ewentualnie...no i teraz jak Massimo wymiata to trzeba stawiac na niego i dawać go do wyjściowej 11 a wtedy i Rino poczuje, że jego miejsce jest zagrożone i będzie grał podwójnie zmotywowany.

no ale jak by sie uprzeć to mozna by dac dwóch def. pomocników po bokach i Massima na lewą (sam pomysł nawet nie najgłupszy), ale wtedy tyl musiałby wyglądać inaczej, czyli np. nie Kaladze na lewej tak jak wczoraj tylko dajmy na to Marek, który z założenia ma też atakować. czyli np. nie tak jak wczoraj:

------------------------------Dida----------------------------------------

------- Cafu ------ Nesta-------- Maldini ------------ Kaladze ------------

------------Ambro---------Pirlo---------Gattuso-----------------

-----------------------------Kaka-------------------------------

------------------- Bobo ------------- Sheva --------------------------

a np:

------------------------------Dida----------------------------------------

------- Cafu ------ Nesta-------- Maldini ------------Jankulovski------------

------------Ambro---------Pirlo---------Gattuso-----------------

------------------------------Kaka----------------------------------

------------------- Bobo ------------- Sheva --------------------------

jakby tak zagrali wczoraj to jeszcze bym to jakos przeżyła, ewentualnie Marka troche do przodu można by przesunąć no i oczywiście zamiast Boba Gila ale już go tam zostawiłam, żeby za bardzo nie mieszać :) a dzieki takiemu ustawieniu jakie wczoraj nam zaprezentował Carlo, można by sie zastanawiac czy Cafu i Kaladze w ogole sie znajdują na boisku, pierwsza połowe to prawie jak Juve graliśmy :angry:

mam nadzieje, że sie tam nigdzie nie pomyliłam, bo juz późno i mi sie myśleć nie chce :)

FORZA MILAN

Wróć do „Wracając Do Meritum”