AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 wrz 2005, 9:41

ForzaROSSONERI ja wiem że prawie każdy gracz traci jak mu sie zmini pozycje na której zawsze grał. Ale Ambrosini to gracz który w pomoc może grać wszedzie. Zauważ że były mecze gdy on grał za Andre. A gra wspomniana dwojka Rino - Ambro pozwala Pirlo zapedzać sie to przodu i nie tylko rozgrywać na właśnej ale i wspomagac Kaka' [np. patrz gol na 1;0] Ma takich rzezników po bokach ze oni nie maja tylko za zadanie przerwać akcji rywala ale i pociagnąć do przodu. Co ostatnio Massimo coraz lepiej wychodzi.

A co najwazniejsze w tym meczu Jankulovski nie mógł jeszcze zagrać :? a Ty go wpisałeś w skład :roll: Teraz na Sampdorie bedzie gotów [mam nadzieje] on i Stam do dyspozycji Ancelottiego.

A patrząc na te mecze które za nami, jak powini grać ? coś zmieniać z popszedniego sezonu ( znaczy zmiany same sie zrobiły bo piłkarze nowi. Gila gra Marek tylko debiutował ale on jest dla mnie pewniak. ) Bo chwilami wydaje sie że wprowadzająw gre system z trójka z tyłu. Ale to jest jeszcze nie to. W momecie gdy zamykamy rywala to tak trzeba grać.

4-3-1-2 ?

Dida :arrow: Cafu - Nesta - Maldini (Stam) - Jankulovski (Kaladze) :arrow: Rino - Pirlo - Seedrof (Jankulovski) :arrow: Kaka' :arrow: Gila - Sheva

3-4-1-2 ?
Dida :arrow: Stam - Nesta - Maldini (Kaladze) :arrow: Cafu - Ambrosini - Pirlo - Jankulovski (Serginho) :arrow: Kaka' :arrow: Sheva - Gila

A może 4-2-3-1 ?

Dida :arrow: Stam - Nesta - Maldini - Jankulovski :arrow: Pirlo - Vogel (Costa lub Ambro) :arrow: Cafu - Kaka' - Seedorf (Serginho) - Vieri (Sheva lub Gila)

FORZA MILAN

Wróć do „Wracając Do Meritum”