Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 wrz 2005, 10:22

No jestem załamany .... Teraz (dopiero?) dowiedziałem sie że "Rzeźnik" Radek Sobolewski nie zagra dziś z Vitoria :? Kłos i Sobol pauza :!: Ale szkoda straci i moca - druga linia i widowisko.

Edit Ale mnie zarkęcili. :roll: Przeciesz kartki z elminacji przechodzą na UEFA :evil: to już wiadomo czemu bez Radka. :lol:

Co za ... pech chyba nikt mi nie powie że jest teraz para Cantoro - Sobol do zastapienie w Wiśle. Bo i Gołoś i nawet Paulista na środku. Czy Ekwueme :roll: nie mogą sie równać z ta dwójką.

Majdan :arrow: Baszczu - ... ? (Berreto ?:>) Głowacki - Dudka :arrow: Paulista - Cantoro - Gołoś (?) Zieńczuk :arrow: Brożek - Kryszał.

Nowy Brazylijczyk niby w obronie zagra :roll: Ale nie wiadomo czy nie sciemniają bo może Engel zagrać z Dudka na środku a Stolarczyk na boku choć sam w to watpie. Chyba że Kowaczyk zaskoczy wreście (co z nim ?) bo Nikola już ma zagrabione na dobre pewnie ? :lol:

Szkoda że Błaszczykowski nie zdolny go gry. Bo to było by najlepsze rozwiazanie. Kuba ze Pauliste na flanke a Jasiu w środek pomocy do Mauro. I to chyba było by najlepsze rozwiazanie pod nie obecnośc Radka ale nie ma Błaszczykowskiego jak na złość

Trzeba być dobrej myśli. Vitoria to jest słabiak no ale maja Sagana :roll: Nawet nie watpie w to że awansują Wislacy ale nie nawidze jak w dzien meczu ktoś wypada i to tak znaczaca postać w druzynie. Oby byli o klase lepsi :!: I w pierszym meczu pokazali moc.

Wróć do „Polska”