Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 15 wrz 2005, 11:32

*_For_zaza_Milan_* pisze:EDIT: Fieldy chyba cos czułeś że tak cieżko bedzie przyznaj sie
wszyscy którzy znają sytuację wiedzieli, że będzie ciężko.

Thun jest drużyną, która nie ma nic do stracenia.
Widać, że bardzo chcieli wywieźć ten pky z Highbury.

van Persie [już pisałem o tym w topicu o LM] nie foulował umyślnie - Grzesiu mógł mu dać złółtą.

Sol wrócił - bardzo dobrze zagrał, widać że już jest przygotowany na twarde boje w Premier League.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Kanoniezy mieli tyle okazji a tu prosze wsadził na kołmierz Alamuni taką piłke
Wiedziałem, że tak będzie :? Widziałem gole Thun w el. [bardzo podobne]
Do tego nasi bramkarze zawsze lubili wpuszczać piłki za kołnierz [że choćby przypomnę Seamana i gol Ronaldinho na MŚ w Korei - chyba 1/8 finału]

Teraz [przed meczem z Ajaxem] mamy prawdziwy kłopot z napastnikami. Na bank wystąpi Reyes - ale kto do pary ? bo sam raczej nie wystąpi na tej pozycji
Jest kilka opcji:
Możliwe, że Dennis jednak dotrze do Amsterdamu [trochę by mu to zajeło ale co się nie robi dla drużyny]
Jednak musi byś jakaś alternatywa dla Dennisa - może nie wytrzymać całego spotkania.
Możliwe jerst również, że Wenger sięgnie po któregoś z dwójki Quincy, Lupoli - tylko nie wiadomo, czy Wenger beedzie chciał ich wpuścić, czy może będzie chciał postawić na doświadczonego zawodnika z pomocy [np Freddiego do ataku, a w jego miejsce Hleba od początku]

Wróć do „Anglia”