Plebiscyt Forumowy 2017

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Plebiscyt Forumowy 2017

Post autor: piotrcies » 16 gru 2017, 20:58

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Delpiero, Carbon, matt - młodziaki są bardzo widoczne, matt wydaje się po prostu porządnym, normalnym gościem, który zadomowił się w naszej społeczności, Delpiero to chyba najrówniejszy ziomek na forum, a Carbon zasłużył, bo czasem tymi swoimi dziwnymi rzeczami napędza dyskusje i forum żyje; w każdym plebiscycie dawałem wyróżnienie komuś innemu, więc pomijam czy to Tomusia, na którego głosowałem rok temu, czy Diamena, którego też już kiedyś wskazałem, i wielu innych, ponieważ miejsca są tylko trzy :( Czas docenić innych. Wyróżnienie, tj. czwarte miejsce dla ubeka, niewiele brakło, zią.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - chyba tylko Ilka tutaj wystartowała. Ubek też takowy zaliczył, ale kilka lat temu, więc bez punktu.

3. Najsłabsze ogniwo forum - nie ślędzę za bardzo, każdy jest tu ważny, nawet ubek, więc na niego też nie zagłosuję.

4. Największy piłkarski znawca - matt, bo widać, że ma pasję do futbolu. W tematach włoskich fajnie się czyta Sebę82, ponadto w hiszpańskich tematach bryluje RealFan (pomijam znów (L)oczkersona, DoktoraFutbolowca czy mete, bo na nich wielokrotnie głosowałem); wyóżnienie, ale bez punktu, dla ubeka.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Delpiero, Diamen, Tomuś oraz kilku innych. Nie powiem, że całe forum lub jego połowę, bo to nie jest prawda, ale z niektórymi pewnie bym się prywatnie dogadał. Czwarty ubek, znów niewiele brakło.

6. Największy dowcipniś - Delpiero, to oczywiste. Śmieszy mnie też humor fieldy'ego. No i ubek, tu niech ma ten punkt.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- tu może być tylko jeden głos - Rekinho. Brakuje też wielu innych baaaaaardzo ważnych dla tego miejsca ludzi, jak np. Ducha, Mentora, Babela, tych, którzy przestali pisać lata temu itd., ale w tym roku głos jeden, ze względu na doniosłość tego odejścia.

8. Największy dziwak - cloner, Sergek. No i ubek.

9. Najlepszy mod - fieldy, piwus, Maciek. ubek też spoko, ale za mało banuje.

10. Najlepszy typer - nie mam pojęcia, choć w sumie ubek, bo wytypował, że na niego zagłosuję.

11. Najlepszy avatar - nie mam pojęcia, ubek niezły, ale trochę za mało na punkt.

12. Wydarzenie roku na forum - odejście Rekinho :/

13. Kto poczynił największy postęp - Carbon, Delpiero, bo stali się filarami tego miejsca. Dodam Salasa, co prawda nie jest to nowy użytkownik, ale w sumie zniknął, a teraz wrócił, więc jest postęp :D Na pewno nie ubek.

14. Najbardziej pomocny użytkownik - Magnum, bagg i Sesto Elemento (pierwszy pomógł mi w tłumaczeniu, drudzy w sprawie rozliczenia z fiskusem ;)). Chciałbym dać ubeka, ale w sumie w niczym mi nie pomógł.

15. Najfajniejszy użytkownik - Delpiero, DDK, Magnum - każdy z nich wydaje się po prostu w porządku gościem - zero nadmiernej ekstrawagancji czy cwaniakowania, normalne chłopaki, z którymi można pogadać, napić się (chyba) itd. Dodałbym wielu innych jak np. futbolowa, Tomuś, przesympatyczny Morrow etc., ale w sumie na nich albo głosowałem rok temu, albo tyle razy wcześniej, że już wystarczy ;p Gdzieś tam też się pałęta ubek, znów niewiele brakło

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”