Rapid oddał jeden celny strzał na bramkę, Bayern 8 (6-17 ogólnie). Posiadanie piłki 62 do 38 % na korzysc Bayernu. Tak masz rację z tego wyraźnie wynika, że Bayern nie dominowałSimonek pisze:Bayern wcale nie dominował w meczu z Rapidem
Twoje są śmiertelnie poważneSimonek pisze:Przechwałki kibiców Bayernu jakoby Monachium miało rozjechać Juve w Lidze są śmiechu warte
Jeśli... I tak nie strzeli tyle goli co Makaay.Simonek pisze:Jesli w końcu Ibra zacznie trafiać
A 'jeśli' zacznie trafiać Pizarro, Santa Cruz, Schweinsteiger, Deisler, Ze Roberto, Demichelis itd.
Tak, doświadczenia i umiejętności nabrał w Bayernie.Simonek pisze:Warty wspomnienia jest Kovac
Jak narazie od początku sezonu (5 sierpnia z Gladbach) Bayern wygrał wszystkie możliwe mecze, ale lepiej 'niech zaczną wreszcie wygrywać'Simonek pisze:Reasumując niech Bayern zacznie lepiej grywać
Mimo wszystko my się 'łudzimy' (tak, wiem debile z nas), że po wielkich męczarniach uda nam sie zremisowaćSimonek pisze:szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje
Ali Karimi pisze:Weź sie turlaj fanie juve !! :[ a twoje juve stracilo bramke hahahahahah !!! I POWINNI PRZEGRAC Z BRUGGIĄ!! JUVE SA ZADCY !! BAYERN DOMINUJE !!
Kończ waść, wstydu oszczędź
Tak prawda, fatalnie uderzył, jednak nie każdy jest ideałem (no może 'Ibra'). A w Bundeslidze rzeczywiście dużo strzelił, nie zaprzeczam.Simonek pisze:a to co zrobił Makaay w sytuacji sam na sam woła o pomstę. Chyba za dużo bramek strzelił w Bundeslidzie
'Gdyby' Bayern wykorzystał wszystkie sytuacje wygrałby 5:0. 'Gdyby' Brugge wykorzystała wszystkie sytuacje by wygrała. 'Gdyby' w 1974 roku nie było ulewy, Polska zostałaby Mistrzem Świata. 'Gdyby, gdyby, gdyby'...Snipp_ pisze:Monachijczycy mieli wiele szczęścia. Gdyby gracz Rapidu wykorzystał na dziesięć min. przed końcem rzut karny to Juve byłoby jedynym liderem
Takich rzeczy jest bardzo mało, bo nie ma chyba nic przyjemniejszego niż pokonać Bayern, tym bardziej, że nikt jeszcze tego w obecnym sezonie nie dokonał.Snipp_ pisze:zawodnik wykonujący karniaka wolał pomyśleć o czymś znacznie przyjemniejszym niż wygrana z Bayernem. Dodam, że takich rzeczy jest mało.
Tak, tak wiem, Juve będzie pierwsze