Napisałeś jak Juve "zawsze wymiata", a opisałeś tylko zeszły sezon (chyba, że dopiero zacząłeś oglądać LMEbi pisze:Niech sobie tylko przypomnę jak to Juve zawsze wymiata z Lm. Podobnie jak Milan. Juve w zeszłym roku męczy się po 1-0 z Maccabi, Ajaxem. Milan też wygrywał z Lokomotivem po 1-0. Potem porażka ze słabym Rwalem i wymęczona wygrana po dogrywce. Przecież włoskie kluby zawsze ze słabeuszami typu Lokomotiv, Maccabi ledwo wygrywają po 1-0 po wymęczonych golach. Ktos chce cos jeszcze powiedzieć?
Ja nie mówie, że Juve jest najlepsze, a tym bardziej denerwują mnie teksty w stylu "szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje"... jeszcze się zdziwisz bo za pewny jesteś. Ja jestem całym sercem za Juventusem, ale trzeba być obiektywnym. Wiadomo, że o pierwsze miejsce powalczy tylko Juve i Bayern. Nie ważny jest wynik, ważne jest to aby te mecze były ciekawsze niż rok temu
p.s. Ebi, Juventus z Maccabi zremisował 1:1, jak narazie twoja wypowiedzbyła najbardziej ironiczna ze wszystkich dotychczasowch, daj się wypowiadać prawdziwym kibicom i ucz się od nich, tak będzie najlepiej...