F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2751
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Ilka » 19 gru 2017, 16:55

Bienias pisze:
Niby wielkie kluby, oficjalnie poprawne politycznie do porzygu i honorowe, a jak przychodzi co do czego, to zawsze wychodzą kompleksy i brak klasy.
Tu warto uszczegółowić, że tylko między sobą tak się zachowują. Jak dla mnie normalnie zachowanie jak na 2 zwaśnione kluby :P
A dla mnie nienormalne zachowanie, bo pokazuje kompleksy wobec drugiej strony. A ani Barca, ani Real tych kompleksów mieć nie powinien względem siebie jak i innych klubów. Ale niestety działacze z obu stron zachowują się nieco śmiesznie i mało poważnie. Jestem za Barceloną od wielu już lat i nigdy nie wyrzeknę się tych barw ale czasem mi wstyd za zachowanie władz klubu, któremu kibicuję. Niech schodzą sobie obie ekipy z drogi, a swoją wyższość nad rywalem niech okazują na boisku :)

Wiele osób ma polewkę i nabija się z ewentualnej prezydentury Piketa (kibice Realu marzą o tym by skompromitował Barcę), a mi się wydaje, że akurat on na tym stanowisku byłby dobry i nie plótł jęzorem na prawo i lewo jak teraz to robi. Oczywiście najlepszym prezydentem to byłby według mnie Guardiola i liczę, że kiedyś obejmie to stanowisko ;)

Wróć do „Hiszpania”