Plebiscyt Forumowy 2017

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Plebiscyt Forumowy 2017

Post autor: Delpiero14 » 19 gru 2017, 20:35

1. Najbardziej wartościowy forumowicz

Dr.Football1 - Chyba najbarwniejsza postać tego forum. Sprawia wrażenie człowieka, którego nie da się nie lubić, do tego jego alko historie, które są legendarne.

fieldy - Bo jest tu od zawsze i mimo upływu lat wypowiada się regularnie, a jakość jego postów utrzymuje poziom tego forum.

Tomusmc - Świetnie się czyta jego posty niezależnie od tego, gdzie się wypowiada, więc głos również dla niego.

2. Debiut roku (Rookie Challenge)

Ilka - Wjazd na forum z wysokiego C. Wypowiada się tak jakby była tu od dawna, i co najważniejsze regularnie.

WiernyKibic - Chłopak, który wypowiada się głównie w tematach hiszpańskich, ale aktywny również w zwale. Bardzo przyjemnie się go czyta i do tego jest regularny. Oby tak dalej.

EndriuK - Na początku aktywny, ale ostatnio coś znikł. Miejmy nadzieję, że odnajdzie właściwą drogę na nasze forum.

3. Najsłabsze ogniwo forum

Nikt - Jest tu paru użytkowników, którzy potrafią podkurwić człowieka, ale w ostatecznym rozrachunku każdy ma coś ciekawego do przekazania i każdy utrzymuje forum przy życiu.

4. Największy piłkarski znawca

Dr.Football1 - Za talenty. Trzymam kciuki, żebyś został w końcu skautem w jakimś klubie, bo masz ku temu predyspozycje.

Diamen23 - Rzadko się z nim nie zgadzam odnośnie tego co pisze o piłce. Naprawdę spora wiedza.

Morrow - To chyba oczywiste. Długość w połączeniu z jakością. Jego posty to czysta przyjemność.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać

Szczerze? Bardzo wielu użytkowników. No, ale skoro muszę ograniczyć się tylko do trzech to moje typy są następujące:

Carbon - Chyba głównie przez wiek, który jest zbliżony do mojego. Poza tym sprawia wrażenie pozytywnego i ciekaw jestem jaki jest naprawdę.

Piotrcies - Fajny gość, a ja lubię takich ludzi. Do tego wielki fan Przyjaciół, więc z pewnością było by o czym pogadać.

Sickstick - Muszę poznać autora Digidongów i pieczątek w dupie. Po prostu muszę.

6. Największy dowcipniś -

Chłopaczek - No jest zabawny, to mu trzeba przyznać. Tylko szkoda, że Milanista.

Diamen23 - Zabawny w ironiczny sposób. Trafia do mnie.

Piotrcies - Śmieszny i to nawet bardzo. Co prawda czasem zarzuci jakimś sucharem, ale wtedy wystarczy sięgnąć po szklankę wody, popić i już jest okej.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?

Rekinho - Zdecydowanie rekinho. Był w każdym temacie. Oblegał całe forum, wypowiadał się o wszystkim i o wszystkim miał pojęcie.

8. Największy Dziwak?

Carbon - Za jego ideały piękna i dziwne upodobania jak NHL, Wrestling, MLB i wszystko co amerykańskie.

janop - Za kibicowanie Rangersom, Wes Bromowi i Pulisowi.

Sickstick - Za digidongi i pieczątki w dupie.

9. Najlepszy mod

Piotrcies - Taki z niego moderator jak z takiego luźnego gościa nauczyciel. Jest lubiany i szanowany tak jak nauczyciel przez swoich uczniów.

J1mmy - Za stanowczość. Jak trzeba zamknąć temat to zamyka i ch*j.

fieldy - Bo tak.

10. Najlepszy typer

Nie siedzę w temacie, ale z tego co się orientuję to chyba Salas tam najbardziej ogarnia, więc on.

11. Najlepszy avatar

Ozob - Bardzo mi się ta czacha podoba plus biały kolor fajnie komponuje się z tłem strony.

Cloner - Zawsze podobał mi się jego avatar.

Dr.Football1 - Jak wyżej.

12. Wydarzenie roku na forum

Kilkustronna dyskusja o aborcji w zwale.

13. Kto poczynił największy postęp

Kamil232 - Na początku sprawiał wrażenie człowieka, który potrafi jedynie prowokować, ale od jakiegoś czasu jego posty czyta mi się całkiem przyjemnie, więc zmiana zdecydowanie na plus.

14. Najbardziej pomocny użytkownik

Cruel - Za pomoc w temacie gier.

Seba82 - Zawsze pomoże w temacie od siłowni.

15. Najfajniejszy użytkownik

Matt_ - Jest tu mniej więcej od tego samego czasu co ja, nie przypominam sobie żadnej jego spiny z jakimś innym użytkownikiem tego forum. Bardzo fajna, pozytywna postać.

Ubek - Chciałem go gdzieś wcisnąć i dałem go tutaj. wydaje się fajnym gościem

DDK - Fajnie się czyta jak opowiada jak pracowicie spędził swój dzień. Tutaj robota, tutaj siłownia, tutaj piłka i jeszcze na Wisłę znajdzie czas. Podziwiam za aktywność i pasje.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”