Plebiscyt Forumowy 2017

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Plebiscyt Forumowy 2017

Post autor: sickstick » 19 gru 2017, 23:12

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -

cloner - Gennaro Gattuso forumowej drużyny. Trudno uświadczyć u niego polotu czy błyskotliwych zagrań, ale jest z nim siła determinacja zaangażowanie agresja walka niezłomność wiksa power moc i Swoje Własne Zdanie. Ciężką pracą sprawia że inni mają okazję zabłysnąć
Carbon - wszędzie go pełno, z ogromną wiarą we własne możliwości i nawet chłodną głową jak na młody wiek. Może przypominać trochę młodego Cirstiano Ronaldo, ale raczej widzę w nim takiego mocnego Ramseya. Od bramki do bramki i najlepiej piętką
ubek - Filippo Inzaghi tego forum. [ch**] gra, ale zawsze coś strzeli

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

WiernyKibic, Bernabeu, svnchez
Powiem wam szczerze że jestem wzrokowcem i ktoś musi przynajmniej 2 lata lecieć na jednym avatarze żeby udało mi się zbudować względem niego jakiś stosunek i szerszą opinię. Chyba 5 czy 6 was z roockie list pozytywnie kojarzyłem i postanowiłem postawić na powyższą trójkę. Nie spierdolcie tego.

3. Najsłabsze ogniwo forum -
Wszyscy są mocni. Jesteśmy przepotężni Manczester City.

4. Największy piłkarski znawca -

Dr.Football1 -
Tak jak i Doktorek nie zostanie skautem nie składając CV gdziekolwiek choć ma pewnie większe pojęcie o tych dzieciakach niż większość gogusiów chodzących w garniturach Armaniego w czołowych klubach.
Ja natomiast wierzę że Doktor ma na stole oferty bycia scoutem z Benfiki, Chelsea czy PSV, ale po prostu woli funkcję dyrektora sportowego swiatpilka.pl
Cement - Cement to nasz turbo-wartościowy scout z pierferii futbolu.
fieldy - fieldy jest wewnętrznym koordynatorem spraw do organizacyjnych, bo posiada najlepsze znawstwo w dziedzinie klubu któremu obaj kibicujemy

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -

W sumie żadnego. Nawet nie lubię jak ktoś zidentyfikuje twarz w temacie ze zdjęciami, przez co runie całe wyobrażenie i polot z tym związany i 'postać' staje się sztywniejsza w postrzeganiu. Na przykład lubię sobie wyobrażać Kamila jako wielkiego łysego koksa w przymaławym trykocie Manchesteru United Yorke 19 Sharpe, w takim malutkim pokoiku 3x3 z tylko kwadratowym biurkiem naśrodku i PCtem z przed 10 lat oraz oknem za jego plecami, który ciśnie po nocach w politycznym i United z zaciętością która aż unosi się w powietrzu. Za żadne światy nie chciałbym stracić tej magii odbierania każdego z was poprzez bezpośrednie poznanie.

6. Największy dowcipniś -

Delpiero - ma ekstra żart
Chłopaczek - skrótobójca
piotrcies - piotr w ogóle nie jest śmieszny, natomiast cała otoczka która zawiązała się w okół niego jest mega bekowa i w zasadzie... to on jest jej winien. Tacy ludzie są potrzebni w szatni.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-

Magnum - prawie nie pisze w temacie Arsenalu. Traktuję go jako niespełniony talent, który błyszczy tylko na wypożyczeniach
Blackomore - wnioskując po jego twórczości tutaj, pewnie pracuje dziś dla jakiegoś weszlo czy gdzieś i to on daje cynki tym popularnym gościom z Twittera, jak ktoś coś godnego napisze na forum. Żądam powrotu Blackmora.
Rekon - no cóż. Jak wspominałem, wolałbym nie mieć kim pojęcia kim był Rekon poza forum i teraz pewnie gdybałbym w tym miejscu gdzie i jako moze sie teraz bawić

8. Największy dziwak -

futbolowa i Ilka - baby na forum dla chłopów
Kamil - dla mnie to jest przekozak, ale nie potrafię wytłumaczyć co przez to rozumiem

9. Najlepszy mod -

fieldy, maciek_88, piotrcies - nie znam się na tym, więc dla mnie to zawody to kto najwięcej nabazgrolił kolorową czcionką w cudzych postach

10. Najlepszy typer -
BaQ - wydaję się być potężny. Za parę dni gramy finał BPU i stara portugalską szkołą liczę na to że zagram na 0 z tyłu

11. Najlepszy avatar -
fieldy, Doktor, futbolowa - dwa kal klasyki i jeden ładny

12. Wydarzenie roku na forum -

Okienko transferowe 2017 - jesteśmy jednak forum piłkarskim i wydarzenia tego lata były w dużej mierze zalążkiem wielu konstruktywnych dyskusji czy wnisków
Nieudany początek sezonu Milanu - niewątpliwie, organ AC Milanu to są płuca tego forum i po okienku transferowym i napompowaniu balonika, początek sezonu i to wszystko... zgasło w [ch**]. Musimy trzymać kciuki za sukcesy piłkarskie AC Milan, bo one przyniosą za sobą i inwazję różnego rodzaju intelektu niczym inwazja mrówek najpierw w każdy temat włoski, potem prędko do innych lig, a na koniec uderzą na domek, i będzie super. Będzie ciężko, momentami irytująco, ale myślę że będzie bomba.
Aborcja- ogień

13. Kto poczynił największy postęp -

Delpiero - to jest nasz Kaka. Nie wiem czy należy do Jezusa, ale niewątpliwie ma to coś. Pojawił się znikąd i gra pierwsze skrzypce. Szczerze mówiąc sądziłem że jest debiutantem.
Doktor - nie wiem czy Doktor jest Messim czy Ronaldo, ale wiem że póki nie zachleje się na śmierć i jest w stanie trzymać poziom z jakiego go znamy, to trzeba docenić jego wkład w wszelaki sposób. A że nie wrzuca już w tym roku zdjęć swojej dupy, to pomyślałem że można zagłosować na niego w kategorii w której raczej chyba nie dostał nigdy głosu.

14. Najbardziej pomocny użytkownik -
Kurcze nie wiem. Ja się co najwyżej żale, raczej nie szukam tutaj pomocy i też przyznam szczerze że jak już szukam, to za kij dzisiaj nie pamiętam który z was mi pomógł. Dlatego też nie chcąc nikogo pominąć, zagłosuję tylko na maćka_88 za charakterystyczne wstawki prawne

15. Najfajniejszy użytkownik -

futbolowa - jednoosobowa maszynka artyleryjska ostrzeliwująca forum od strony domku swoją tematyką, punktem widzenia i odwagą. Pewnie kiedyś nakręcą o niej film jako o kobiecie w swieciepilki.pl
Salas - za świetne zorganizowane BPU
DDK - dobrze się czyta o jego wojażach, życzę mu mistrzostwa dla Wisły jak najprędzej

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”