Plebiscyt Forumowy 2017

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Plebiscyt Forumowy 2017

Post autor: kaczy » 20 gru 2017, 2:19

W zeszłym roku nie głosowałem, takie były okoliczności. Tym razem nie jestem zbyt wylewny, ale poświęciłem chwilkę.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Kamil232 - Żołnierz niezłomny tego forum. 2017 to był jego rok. Sprzeciwił się kurewstwu i upadkowi zasad, wciąż prezentuje postawy niezmienne.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
wiernykibic - Modelowy wzór użytkownika, których pojawiało się kilkunastu miesięcznie, kiedy forum było jeszcze piłkarskie. I jeszcze ten klasyczny bar w sygnaturce "FC Barcelona Fan"

3. Najsłabsze ogniwo forum -
Ty nim jesteś.

4. Największy piłkarski znawca -
Cement - Duże rozeznanie w mniej znanych ligach. Można odnieść wrażenie, że najlepszy okres w sezonie dla Cementa to rundy kwalifikacyjne Ligi Europy.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Ilke chciałbym poznać.

6. Największy dowcipniś -
ubek - Kiedy ścigał Morrowa chciał być na siłę śmieszny jak ci goście z kabaretów w tv. Teraz nie ma presji i jest naturalny, jak Doda bez makijażu.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Rekinho - Rest in peace

8. Największy dziwak -
sickstick - Jest chorym przećpanym skurwysynem. (oczywiście w pozytywnym znaczeniu ; > )

9. Najlepszy mod -
Fieldy - Ciężko mi to uzasadnić. Dyscyplina mdła jak smak mydła w ustach. Od przyszłego roku proponuję kategorię "Najgorszy mod"

10. Najlepszy typer -
BarcaQzYN - Świetna postawa w BPU. Często też chwali się typami w Wpt

11. Najlepszy avatar -
Krówka, Kręcina, Here's Johhny

12. Wydarzenie roku na forum -
Zdjęcie pernamenta Kamilowi i śmierć Rekina.

13. Kto poczynił największy postęp -
Chemik - Bardzo chętnie czytam jego posty. Zmiana nicka na HMK, to chyba definitywna przemiana Pikachu w Raichu ;)

14. Najbardziej pomocny użytkownik - 
Matt_ - połowa lajków od niego, zawsze przysłuży się pomocą.

15. Najfajniejszy użytkownik -
Kubski145 przesympatyczny mały głupi miś. Jak zwykł mawiać Krzyś o Kubusiu Puchatku.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”