Tomusmc pisze:Napisałeś jak Juve "zawsze wymiata", a opisałeś tylko zeszły sezon (chyba, że dopiero zacząłeś oglądać LMEbi pisze:Niech sobie tylko przypomnę jak to Juve zawsze wymiata z Lm. Podobnie jak Milan. Juve w zeszłym roku męczy się po 1-0 z Maccabi, Ajaxem. Milan też wygrywał z Lokomotivem po 1-0. Potem porażka ze słabym Rwalem i wymęczona wygrana po dogrywce. Przecież włoskie kluby zawsze ze słabeuszami typu Lokomotiv, Maccabi ledwo wygrywają po 1-0 po wymęczonych golach. Ktos chce cos jeszcze powiedzieć?). Fakt, że Juventus grał cienko, ale pokonali dwa razy Bayern więc z tego wynika, że monachijczycy byli gorsi, a wygrana 1:0, 3:0 czy 10:0 to zawsze wygrana więc nie wiem po co piszesz, że "tylko" 1:0. Porażka ze słabym Realem? wnioskujesz, że Real jest słaby po meczu z Lyonem? przed takim klubem zawsze jest respekt bo to jest legenda Ligi Mistrzów. Niewiem dlaczego wspomniałeś w ogóle o Milanie skoro to finalista, który wygrał m.in. z Barceloną i Manchesterem do tego pokazali nam (wraz z Liverpoolem) najpiękniejszy finał w historii.
Ja nie mówie, że Juve jest najlepsze, a tym bardziej denerwują mnie teksty w stylu "szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje"... jeszcze się zdziwisz bo za pewny jesteś. Ja jestem całym sercem za Juventusem, ale trzeba być obiektywnym. Wiadomo, że o pierwsze miejsce powalczy tylko Juve i Bayern. Nie ważny jest wynik, ważne jest to aby te mecze były ciekawsze niż rok temu![]()
p.s. Ebi, Juventus z Maccabi zremisował 1:1, jak narazie twoja wypowiedzbyła najbardziej ironiczna ze wszystkich dotychczasowch, daj się wypowiadać prawdziwym kibicom i ucz się od nich, tak będzie najlepiej...
O tak. A gdzie ja napoisałem, że grał w zesżłym roku Milan z Lokomitevem? Grał trzy lata te,mu jak wygrali LM. Co do Maccabi to widzę, że wielki fan Juve nawet nie wie, że w Turynie było wspomniane przeze mnie 1-0. A gdzie napisałem, że wygrali dwa razy? W drugim meczu w Izrealu było 1-1. Mialn - o tak specjalista od pieknych finałów. do spółki z Juve stowrzyli jeden z najbardziej drętwych, najbardziej zapomnianych tym samym finałów w 2003. Nauczcie się czytać ze zrouzumieniem, a nie dajecie głupie pytania albo wytykacie mi coś czego nie napisałem.