własnie jestem po tym filmie ( jeżeli tak to można nazwać ) i Rokita w nim występuje dwa razy, natomiast Tusk raz. Obaj wypowiadają się w przeciwieństwie do innych osob bardzo konkretnie i widać, że mają pewną wiedzę na dany temat, wiec nie wiem dlaczego po obejrzeniu tej "relacji" ktos mialby zrezygnowac z poparcia Tuska czy Rokity. Osoby, które zostaly pokazane w złym świetle moim zdaniem to Macierewicz, Olechowski oraz Lech Wałęsa, i może jeszcze poszczególne "pionki" na ktore nie zwróciłem uwagi.Kostek pisze:Tylko JKM.
Aaa zwolennikom Tuska polecam:
http://www.radiopoloniatoronto.com/Conn ... zmiana.avi
Obejrzysz zanim zagłosujesz.
Pozdr
szacunek dla Kuronia i K. Majka
a kto ma Cie uświadamiać, Twoja babcia ? dziadek ?pippen pisze:aha, czyli oni mają mnie uświadamiać co to znaczy nabijanie na forum , hmmmmmmmmmmm:D:D:D::DBaqu pisze: ciesze się, że Cie uświadomiłem, ale od tego są chyba rodzice ; )
tak piszeszpippen pisze:czy ja pisze po jednym zdaniu ?Baqu pisze: pora skończyć z nabijaniem :
"Najwięcej postów dzisiaj:
pippen: 22"
po prostu straszne, sram w portki już na samą myśl o tym...pippen pisze:weź przestań bo dam Ci WP za to że sie czepaissz a nie piszesz na tematy polityczne w tym dziale!