Plebiscyt Forumowy 2017

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2803
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Plebiscyt Forumowy 2017

Post autor: Ilka » 29 gru 2017, 15:29

No to czas na mnie :) Chyba uda mi się kogoś wybrać i wyróżnić mimo mojego krótkiego pobytu tutaj ;)

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -

janop,Delpiero14 i matt_ - nie napiszę dlaczego, bo większość z Was uważam za wartościowych forumowiczów i każdy wnosi coś na to forum, ale musiałam wymienić trzech i właśnie Ci trzej Panowie przyszli mi na myśl w tej kategorii :)

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

WiernyKibic, EndriuK, RoyKeane - wszyscy trzej dołączyli w podobnym czasie jak ja i są widoczni na forum

3. Najsłabsze ogniwo forum -

4. Największy piłkarski znawca - Każdy z nas jest znawcą :)

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -

Chyba większość Was, z którymi miałam jako taki kontakt tutaj, piwo przy meczu można by było wypić ;), ale wymienie trzy osoby: futbolowa - bo co dwie baby to nie jedna i myślę, że ze względu na MU dogadałybyśmy się. Ogólnie nie dogaduję się zbytnio z babami, a futbolowa wydaje się być bardzo spoko. Tomusmc - wydaje się być fajnym gościem, takim do pogadania o wszystkim. No i trzeciego wyróżnię Clonera - zweryfikowałabym tą postawę wirtualną - forumową z realną.

6. Największy dowcipniś -

ubek, kaczy

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-

Nikogo.

8. Największy dziwak - nie mam zdania na ten temat.

9. Najlepszy mod -

piotrcies - jakoś tak chyba największy kontakt mam z nim i niczym mi nie podpadł jeszcze ;) fieldy - bo gdzieś tam jest.

10. Najlepszy typer - Nie wiem.

11. Najlepszy avatar -

oczy Delpiero14, krowa Kluchmana i Zdzisiu DDK, który przypisany jest DDK! ;)

12. Wydarzenie roku na forum -

To, że jest to forum :)

13. Kto poczynił największy postęp - Nie mam pojęcia

14. Najbardziej pomocny użytkownik -

futbolowa - miła osóbka i zawsze służy pomocą.

15. Najfajniejszy użytkownik -

ryba_82 - bo mimo, że jesteśmy po dwóch różnych stronach Manchesteru, to można normalnie pogadać. Keres, futbolowa i wielu innych :)

Dobrnęłam do końca choć łatwo nie było ;)
Ostatnio zmieniony 31 gru 2017, 23:28 przez Ilka, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”