Plebiscyt Forumowy 2017

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Plebiscyt Forumowy 2017

Post autor: fieldy » 30 gru 2017, 6:36

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

Mam z tą kategorią spory problem. Jest kilka oczywistych kandydatur, jednak osoby te nie udzielają się tak często jakbym tego sobie życzył, wiec (bez wymieniania nicków) głosu nie dostaną. Zastanawiam się dla czyich wypocin ostatnio lubię wejść na forum i wychodzi mi, że sickstick jest moim MVP w tym roku. Nie tylko potrafi rozśmieszyć, ale i merytorycznie (co trzeba docenić) potrafi godzinami debatować o piłce, dzięki czemu chce się tu spędzać czas. Nawet ten hejt na Ozila mu wybaczę.

2. Debiut roku (Rookie Challenge )

Rzadko zdarza się by nowy użytkownik z miejsca pisał, jakby od lat nas odwiedzał (pomijam multikonta). Bernabeu jest takim userem. Pojawił się znikąd i zaskoczył wiedzą, ale i kulturą wypowiedzi. Widać, że zna się na piłce i potrafi o niej rozmawiać w sposób rzeczowy. Oby więcej takich debiutów.

3. Najsłabsze ogniwo forum

Te naprawdę najsłabsze z najsłabszych zostały pobanowane.

4. Największy piłkarski znawca

Każdy z nas, jak tu wchodzimy ma swoje obszary w których jest ekspertem. Mnie zawsze zastanawia jak można znać się na wszystkich możliwych ligach (a przynajmniej sprawiać takie wrażenie). Wyróżnienie dla Cementa i Doktorka. Ponadto chciałbym wyróżnić masacre, który ma sporą wiedzę, o czym ostatnio przekonuje coraz częściej. Fajnie, ze nie ogranicza się już tylko do polityki (bo tego nie czytam).

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać

Wielu się już poznało... z userów których najdlużej kojarzę, a nie poznałem zostali futbolowa, czy Tomusmc i nie powiem, nie miałbym nic przeciwko... Magnuma też mogę w sumie tu umieścić. Mam jedną koleżankę (nie lesbijkę!!) która szuka porządnego faceta i chciałaby zwiedzić Stany...

6. Największy dowcipniś

W tym roku Chłopaczek głosu nie dostanie, może to go zmobilizuje do częstszego udzielania się (ta, jasne). Wyróżnię piotrciesa, bo pewnie czyta każdy kolejny post w tym temacie i liczy, że zobaczy tu swojego nicka. Nic mnie to nie kosztuje, a mogę spełnić czyjeś marzenie, to czemu nie? Co mnie zaskoczyło, to janop, który wydawałoby się, taki kulturalny, grzeczny i obyty, a jak dostanie wenę, to potrafi fajną szpilkę wbić i to całkiem zabawną, więc też go tu umieszczę. NIe mogę pominąć ubeka, który dwoi się i troi by zająć miejsce Chłopaczka na forum... wiadomo, że się nie uda, no ale niech na papierze ma ten głos :mrgreen:

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?

rekinho

8. Największy dziwak

Niezmiennie dziwi mnie postawa naszego młodszego kolegi Carbona. Już się wydaje, że zrobił ten krok do przodu, że będzie kandydatem nawet do MVP, a potem w najmniej spodziewanym momencie wyskakuje z jedną ze swoich prowokacji i czar pryska.... Nie zrozumcie mnie źle, doceniam dużą aktywność, bo jak Maciek zniknął w pewnym momencie, to było pustawo, no ale jednak niektóre zachowania mnie dziwią, może nie do końca rozumiem to nowe pokolenie :P

9. Najlepszy mod

piwus ogarnia najwięcej, choć może nie zawsze to widać na forum.

10. Najlepszy typer

Dawno odpuściłem bukmacherkę, więc aż tak dobrze się nie orientuję. Głos zatem na zwycięzcę BPU, sicksticka.

11. Najlepszy avatar

Wiadomo czyj, wiec bez głosów w tym roku, bo regulamin stoi na przeszkodzie.

12. Wydarzenie roku na forum

Nagłe i zdecydowanie przedwczesne odejście rekinho.

13. Kto poczynił największy postęp

Delpiero14 i matt. Po udanych debiutach, w tym roku jakby ich jeszcze wiecej. Jeden rozśmiesza towarzystwo, a drugi koncentruje się na rozwoju forum (przez co rozumiem aktywny udział w wielu tematach, nie tylko piłkarskich i zaangażowanie w różne forumowe zabawy). Idziecie w dobrym kierunku panowie.

14. Najbardziej pomocny użytkownik

...

15. Najfajniejszy użytkownik

Magnum, a byłby jeszcze fajniejszy, jakby częściej zaglądał do tematów piłkarskich, a mniej do politycznych.

Jak ktoś spodziewał się głosu, a nie dostał, to przepraszam. Musicie mi wybaczyć, pamięć już nie ta i na pewno kogoś pominąłem, choć początkowo chciałem w jakiejś kategorii umieścić. Jak cos mi sie przypomni to poprosze koleżankę Edytę :love: o stosowne poprawki. Z tego miejsca dziękuję także za głosy oddane na mnie :wink:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”