Kaczy- za wsparcie. A właściwie to za to, że był gotów poświęcić rozrywkę nie tyle, że dla mnie, ale w imię zasad. Temu że uważał, że ban jest dla mnie przesadą. W dzisiejszym świecie cenię każdego kto potrafi cokolwiek w imię zasad poświęcać. Szacuneczek
Kluchman- Kompetnie nie moja bajka jeśli chodzi o poglądy. Zdarzało nam się ścierać, jednak zawsze zachowuje klasę. I co dla mnie istotne czego się nie spodziewałem po banie dla mnie zachował pełną klasę. Poza tym aktywny w wielu tematach.
Masacra- Doskonały rozmówca jeśli chodzi o politykę jak i sport. Nie zawsze się zgadzamy i bardzo dobrze bo by było za nudno, nie znoszę się z kimś za dużo zgadzać. Czasami zbyt mocny odchył Liverpoolski i kompleks większego klubu United, a do tego kompleks Jose
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
Bernabeu- No świetnie się tu wprosił. Doskonałe potrafi podłączyć się do dyskusji. Czyta co się do niego piszę. Liczę na kolejne ciekawe konwersacje.
3. Najsłabsze ogniwo forum -
Janop- Jak to się mówi potocznie śliski typ. Niby udaje fajnego, mocno się stara, żeby tak wyglądać i mieć taką opinię, w środku morze zawiści.
Z gościem niezbyt wiele dyskutowałem. Praktycznie w ogóle, a jak już to w temacie United jakieś niestotne sprawy. A tu nagle jako pierwszy latał po bana dla mnie. Ale to co po banie odwalił to zwykły...tak tak brak klasy o której tak prawił.
Jak pisałem wcześniej nie aktywny w dyskusjach ze mną, a tu po banie pierwszy do szczytowania, że go dostałem i chełpienie się, że miał w tym spory udział. Coś jak donosiciele z PO do Unii. Do tego pierwszy do robienia hejtu na mój temat. Gdy mu zwróciłem spokojną na PW uwagę, że forumek forumkiem ale w jednym wpisie przegiął pałę. To w odpowiedzi dostałem zwykłe cwaniakowanie, że już i tak na forum nie wrócę, żebym spierdalał i w ogóle ha ha ha jestem mocny że ci bana załatwiłem.
Co było piękne przyznał, że leci na mój temat mocno hejt, ale mi się należało. Czyli mamy i czystego hipokrytę. Apelował o bana dla mnie bo rzekomo jestem hejterem, skarżył się na brak poziomu. A potem robi to samo. Ale to było ok. Bo mi się należy.
Swoją drogą jeden z powodów mojego powrotu na forum. Hej kolego miałem tu już nie wrócić, a jestem. He he he.
Morrow- j/w Również nie przypominam sobie zbyt wielu dyskusji, a po banie nagle mocno aktywny w kręceniu rzekomej beki na mój temat. W rzeczywistości zwykłego hejtu. Co było dla mnie szokiem. Gość jest przecież adminem. Swoją drogą zdziwiony byłem mocno jak niektórzy co nie potrafili nawet do mnie napisać na forum wejść w jakąś dyskusje po banie na mnie się mocno uaktywnili. No cóż tacy odważni.
Hipokryta j/w innym wmawia brak klasy, poziomu, twardogłowśc w dyskusji a robi to samo. Zauważyłem to już jakiś czas temu. Dopóki każdy klaszcze na jego posty jest wszystko ok. Ale jak się z czymś nie zgodzi to dyskutuje ostro i używa wszystkich dostępnych środków by wyszło na jego. I w porządku, bo często robię podobnie. Tylko wtedy gada o braku klasy o poziomie o tym, że jestem twardogłowy. A potem robi dokładnie to samo.
Przykład wczorajszy klasyka. Od początku dyskusji sugerował, że jestem twardogłowy, nie da się ze mną dyskutować i właściwie nie wie po co mi odpisuje. Ale no Wielki Pan się do mnie schyli. Się schylił. Nie przedstawił żadnych argumentów poważnych, zrobił marną manipulacje żeby mnie ośmieszyć, a na koniec całą dyskusję przerzucił na sprawy ad personam. I potem jeszcze mi wmawia pamiętliwość i zawiść jak wyciągnął sprawy sprzed pół roku. Niebywałe.
I właśnie jeszcze jedna sprawa. Obaj "Wielcy" panowie. Prawią o tej klasie, poziomie(od której jak już napisałem wyżej im daleko) i wskazują, żę rzekomo ten czy tamten jej nie posiada i z nimi nie ma co dyskutować. W rzeczywistości to zwykłe wykorzystywanie swojej nie wątpliwej co widać po głosach innych pozycji na forum mającej na celu upokorzenie i skompromitowanie przeciwnika dyskusji. Oczywiście robią to po to bo w owej dyskusji brakuje im argumentów. Ja mam to oczywiście w dupie co kto o mnie tutaj pomysli, jednak to silna broń w stosunku do innych, którym może na tym zależeć. No ale cóż nie pierwsze i ostatnie brzydkie zachowanie z ich strony.
League- Zwykły troll. To nawet Ozdob coś próbuje dyskutować ten tylko trollować, irytować. Do tego policjant no to tym bardziej out.
Wyróżnienie dla Ubeka i Piotrciesa:
Nie ładne zachowanie po moim banie. Mocny zawód. Bywa.
4. Największy piłkarski znawca -
Loczkerson- Mało się ostatni wypowiada, a zawszę z ciekawością czytałem posty. Jak to mawia Zibi Boniek w Polsce jest każdy specjalistą od Piłki, a czuje ją nie wielu. On czuje.
Kluchman- Jak wyżej. Czuje piłkę bez żadnych odchyłów w stronę lubianego przez siebie klubu.
Maciek_88- Jak wyżej. Czuje piłkę bez żadnych odchyłów w stronę lubianego przez siebie klubu.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Magnum- Pojechałbym z nim koleją transsyberyjską i pogadał o polityce. Nie lubi mnie, ale ja czuję w nim w przeciwieństwie do reszty pełną wiarę w te lewackie brednie. Tzn. że on rzeczywiście wierzy, że gdyby je wprowadzono świat by wyglądał lepiej. Wydaje się spokojnie do przekonania, że nie nie wyglądałby lepiej. Reszta sama to wie, ale z różnych powodów cynizmu etc. głoszą te głupoty.
Kaczy- Jedziemy na wyprawę marynarską!
Masacra- Pojechałby na jakiś mecz Premier League, a w pociągu pogadał o polityce. Wszystko jak trzeba.
6. Największy dowcipniś -
Wszyscy ci którzy wklejają nosaczy do zwały. Najlepiej tych których jeszcze nie widziałem. No to niech będzie HMK.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Franz- Poczytałby coś poważnego o polityce.
Emdżej- Fajny chłopak. Nie lubił mnie, ale zawsze miło się czytało. Widać było ogromną pasję. A ja każdego z pasją szanuje.
Blackmore- Spojrzałem jak inni głosują. Rzeczywiście szkoda, że go nie ma. Fajna zajawka na Premier League.
8. Największy dziwak -
Cloner- Ale w pozytywnym znaczeniu. Złote buty te sprawy. Lubie barwne postacie.
9. Najlepszy mod -
Piwus- Powiedziałbym, że wręcz idealny. I nie dlatego, że mi zdjął bana. Dlatego, że kiedyś się lubiliśmy. No ja dalej lubię, ale nigdy jak próbowałem nie dało się nic załatwić po znajomości
10. Najlepszy typer -Kiedyś pamiętam dobrze typowali Czeher i Aker można było wygrać jakieś piniondze, teraz ich nie ma. Wracać.
11. Najlepszy avatar -
NIe patrzę na to ale krowa Kluchmana zawsze na propsie. Kuźwa trzecia kategoria w której go wyróżniam, zaraz zrobi się podejrzanie
12. Wydarzenie roku na forum -
Mój powrót to chyba jasne prawda ?
13. Kto poczynił największy postęp -
Ja wiem może Carbon? Kiedyś wkurwiał. Teraz całkiem nieźle się czyta.
14. Najbardziej pomocny użytkownik -
MACIEK_88 razy trzy. On już wie za co. Dzięki wielkie! A jak się nie da razy trzy to:
Mazur- Za wyrażenie dezaprobaty za mojego bana. Przynajmniej słownej
Keres- Też wypowiedział się niepochlebnie o tym czynie.
15. Najfajniejszy użytkownik -
Ja wiem może SickStick? Kręcił hejt albo bekę po moim banie. Ale nigdy nie udawał mojego forumowego kolegi. Czasami się niepotrzebnie przypierdala o jakieś gówno. Wydaje się jednak gościem do grubego melo.
Piwus- i tak go lubię. Zacznij się częściej wypowiadać!
Kaczy- Niezależnie od wsparcia. Fajny chłopak.