Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 16 wrz 2005, 16:43

Wiem, ze tym postem ryzykuje otrzymaniem wp, ale czego się nie robi dla ukochanego klubu 8)
Simonek pisze:Widziałem wszystkie mecze Bayernu od początku sezonu i nie wrażenia na mnie nie zrobił
Boże widzisz a nie grzmisz :!: Za to wygrane Juve robią na mnie "OGROMNE" wrażenie :lol:
Snipp_ pisze:Monachijczycy mieli wiele szczęścia. Gdyby gracz Rapidu wykorzystał na dziesięć min. przed końcem rzut karny to Juve byłoby jedynym liderem.
Z kąd Ty to znasz :?: :twisted:
Tak dla wiadomości karnego nie powinno być :wink:
bagg pisze:to już chyba nie jest szczęście Juve, co? Raczej nieumiejęność Makaay'a albo jego chwilowe wahania formy
O formę Makkaay'a nie musicie się martwić. Pamiętajmy, że mecz z Rapidem był pierwszym po kontuzji. Na pewno na spotkanie z Juve będzie już w optymalnej dyspozycji :wink:
Lakier pisze:Prawda jest taka, ze Juventus wygral oba mecze w zeszlym seoznie z Bayernem i zeby udowodnic ze jest lepszy wygra rowniez oby dwa w tym roku.
Najbardziej trafne określenie w całej tej dennej dyskusji.
Ja nie mam zamiaru sie z nikim klucić tym bardziej nie bede pisał, że w obydwu meczach w poprzednim sezonie Bayern był lepszy (chodziaż był :? ). Poprostu całą te sytuację zweryfikuje boisko :D

Wróć do „Niemcy”