Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8762
Kontakt:

Post autor: cloner » 16 wrz 2005, 17:08

krotko napisze co mi teraz do glowy przychodzi :
Valerenga, Dinamo, Vitoria :lol: :lol: :lol:

na wyroznienie w Wisle zasluguje tylko Stolarczyk oraz Cantoro :!:
reszta ponizej dna :!: (no moze jeszcze Majdan cos bronil)
najgorzy pilkarz meczu : Glowacki oraz Kryszalowicz :!:
jak ktos mi jeszcze napisze, ze chce Glowackiego w reprezentacji to go wysmieje :lol: :lol: :lol:

jak komentator zaczal wymieniac pilkarzy, ktorzy odeszli z Wisly, przyszlo mi do glowy male porownanie z .... Legia :!: otoz z Legii rowniez odeszlo kilku pilkarzy, a wielu innych jest kontuzjowanych, i dlatego nie moze grac w najmocniejszym zestawieniu :) wczoraj poraz kolejny Wisla zagrala bez swoich najlepszych zawodnikow i .... nic nie pokazala, wg mnie zagrala tak samo jak Legia z Zurychem ;) czyli bardzo slabo :lol:
powod jest tylko jeden : Polska to biedny kraj, i najlepsi pilkarze szybko odchodza, uciekaja zagranice zeby zarobic kilka groszy wiecej :!: (w przypadku Legii w gre wchodza takze urazy)

jesli do obu tych druzyn nie dojdzie w przerwie zimowej kilku dobrych zawodnikow (no chyba, ze treningi przyniosa bardzo pozytywne skutki) - to moze byc ciezko z awansem Polskich druzyn do jakis pucharow grupowych :lol:
gdy ogladalem mecz bardzo sie cieszylem, ze Wisla przegrywa, ze Sagan wypracowuje bramki :) ale z drugiej strony, gdy przypomnialem sobie o punktach w rankingach UEFA, to sie zalamalem, co te polskie kluby prezentuja :!: :?: chyba znowu tylko Groclin cos pokaze (oby tylko w rewanzu sobie poradzil z Lens) :)
w Wisle nie jest potrzebna duza rewolucja, potrzebny jest czas na zgranie sie pilkarzy, tymbardziej nowych, przeciez Brozek, Kryszalowicz, Golos czy tez Barreto w poprzednim sezonie malo grali, a niektorzy wogole :lol: (z wiadomych wzgledow) :lol:

moj typ = trening, lekki opieprz ze strony Engel (niezly fachowiec) i lepsza polityka transferowa :!: wiecej pilkarzy pokroju Cantoro czy Stolarczyka (walczyli za dwoch innych) :!: wywalic Glowackiego dopoki nie wroci do pelnej sprawnosci po kontuzji, przeciez ta jego gra to tragedia :!:

wiem, ze dziwnie zakonczylem ten text, ale wiecej juz mi sie nie chce pisac :lol:
jak cosik mi sie przypomni to dopisze ;)

p.s. - czy Sobolewski bedzie mogl grac w rewanzu :?:

pozdrawiam

Wróć do „Polska”