Wiekszosc z was w tym momencie jest pijana. Czesc spi spokojnym snem bo doszla do wniosku ze nia bylo czego swietowac a zreszta nie miala z kim. Pare osob obudzi sie rano i pomysli ze to byla dobra okazja zeby zaliczyc ale znowu sie nie udalo (zeby w tym roku bylo inaczej znajdzcie dziewczyne ktora ma/miala problemy w domu i wmowcie jej ze ja kochacie. Podziekujecie mi pozniej).
Ok lecimy z tym.
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Celowo nie oddam glosow na Wieslawa Doktora i tego konowala Morrowa. To taka Trojca Swieta tego forum wiec skupie sie na innych. Ubeka pomijam bo ma za duzo lajkow i moje uznanie mu nie jest potrzebne.
Kluchman - Wysoka kultura osobista racjonalizm i chlod bijacy z jego postow. Zaloze sie ze swietnie wygladalby w nazistowskim mundurze od Hugo Bossa.
Seba82 - kiedy mi nawet sie juz nie chce patrzyc na Milan to jemu sie chce jeszcze o nim pisac.
3. Najsłabsze ogniwo forum -
Kamil - nigdy sie nie zmieni poniewaz autorefleksja jest poza zasiegiem jego mozliwosci. Kiedys zostanie sam a i tak bedzie o to winil wszystki wokolo.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Fekalia i Kluchman.
6. Największy dowcipniś -
Fieldy - poniewaz jest nieopisanie fajny. Gdybym byl Arsenalem chcialbym zeby on byl moim Wengerem.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Bąbel
Mete
8. Największy dziwak -
Carbon - chlopak glupi nie jest ale powinien byc na plakatach promujacych antykoncepcje ku przestrodze. Chce myslec ze to taki typ niezrozumialego artysty.
Futbolowa - gdy zdarzy mi sie przeczytac jakis jej post przewaznie odnosze wrazenie ze jest to osoba zewnetrznie poukladana ale wewnetrznie rozbita i musi wkladac duzo trudu zeby koniec koncow sie nie rozleciec.
9. Najlepszy mod -
Morrow bo udupil Kamila.
10. Najlepszy typer -
BaQ - oby Ci w koncu wszedl ktorys z tych pociagow zlozonych z samych pewniaczkow. Tak wiem to ostatni kupon ktory postawiles i jak nie wejdzie konczysz z tym.
11. Najlepszy avatar - nieodmiennie krowa.
12. Wydarzenie roku na forum - Nie nie smierc Rekina poniewaz to nie bylo zadne wydarzenie forumowe. Za to spory o Mourinho i styl gry United juz jak najbardziej tak.
13. Kto poczynił największy postęp -
HMK - mial dwie drogi. Dojrzec albo stac sie madryckim Carbonem co w jego przypadku byloby akurat w pelni uzasadnione po szczerze juz mowiac nudnych sukcesach Realu. Dojrzal i chetnie klikam w jakis temat gdy widze na pasku ze jego post byl tam ostatni. Tak trzymaj Hamak!
Ozob zanim znowu poplynal wykazywal zwyzke formy nawet pomimo pozornego olewackiego podejscia podkreslanego emotkami. Nie mam watpliwosci ze malo co sprawia mu taka przyjemnosc jak wywolywanie wkurwu u oponentow.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - no mi nikt nie pomogl a mam kredyty we frankach.
15. Najfajniejszy użytkownik -
Sickstick - za luz i dystans do siebie.
Dudek - poniewaz to typ patrioty ktory lubie i szanuje. Nie da Ci w morde nawet jak powiesz ze husaria z tymi piorami to troche jednak takie pedalskie bylo nie? Tak mysle.
Matt_ - bo pierwszy zalajkowal slusznie nie spiac i przeczuwajac ze moze tu sie z rana wydarzyc cos godnego uwagi.
Pewnie zapomnialem o jakichs pieciu osobach. Poprawie sie nastepnym razem.