Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mlody_ » 16 wrz 2005, 18:58

Boże, co to są za zawodnicy? To co wczoraj widziałem, to już za liczki takiego meczu nie widzałem :roll:. Nie moge uwieżyć w to co wyrabiał : Baszczyński, Kryszałowicz, Dudka, Gołoś, Paulista, Stolarczyk, Głowacki, Brożek, Zieńczuk. Cantoro oczywiście musiał sie kiwać, kiedy mógł spokojnie do kogoś podać :roll:. Majdan coś wybronił, ale w tak głupi sposób piłki tracił, że szkoda gadać (na oślep do przodu), a tak na marginesie, to pamiętam, że jak Piekutowski grał w pierwszym składzie to nie wykopywał gdzie popadnie, tylko konstruowali akcje od tyłu, podaniem z ręki. Wydaje mi sie, że to jest lepszy sposób. Jak dla mnie to oni wczoraj zagrali zupełnie bez ambicji :!:. A co do : Baszcza - lepiej jakby odszedł w zimie, bo od kilku meczy gra słabo, a to co wczoraj grał to nie mam pytań (poza tym jak w profesjonalnym (o ile można Wisłe tak nazwać) kubie, nie ma wartościowego zmiennika na prawą obrone ?) Stolarczyk to taka lokomotywa, też trzeba by pomyśleć żeby kogoś sprowadzić na jego miejsce. Gołoś - :roll: niech jeszcze nabierze doświadczenia, ale narazie to co pokazuje to jest porażka. Dudka też mógby lepszy poziom reprezentować. Dla mnie kupno Kryszałowicza to też "nie za dobry" ruch. W ogóle brak przyspieszenia (które mu jest potrzebne jak nie jest typowym snajperem, jakim był Franek). Jak teraz to było widać, ile znaczy jak nie ma Sobolewskiego. Zobaczymy w rewanżu, chociaż za wiele sie nie spodziewam. Teraz też jest ważne, żeby kibice sie nie odwrócili od drużyny (jak ktoś jest prawdziwym kibicem to będzie nadal kibicował itp.)
To co wczoraj widziałem to był żenada :? .
Mam nadzieje, że teraz będzie coraz lepiej (chociaż będzie to trudne).

Wróć do „Polska”