Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 02 sty 2018, 9:07

Zabawna sytuacja.

Ten sam ryba, który niedawno jeszcze żalił się, że musi się kopać z końmi teraz wchodzi do tematu i zaczyna szydzić z ludzi, kpić z nich i to tylko dlatego, że mają inne zdanie po czym...żali się, że przecież on ma tylko swoje zdanie, które argumentuje :roftl3: Co więcej mówi, że w ogóle tacy zawodnicy jak Young, Valencia (któremu rzekomo Messe Lingard może buty czyścić - z tego by można kręcić bekę jak to mawia nasza ryba), czy Lukaku byli z pewnością lepsi, co rzekomo nie podlega nawet dyskusji. Wyrocznia jakaś? Wystarczy wejść na twittera, wystarczy pośledzić wątki na redcafe0, żeby widzieć, że nazwisko Lingarda się często przejawia wśród tych najlepszych. Ty chcesz mówić kibicom klubu kogo mogą uważać za najlepszego w sezonie? No nie wierzę. Do ostatniej naszej wymiany zdań właśnie dlatego się nie odniosłem bo jak widzę jak prowadzisz dyskusje chcąc JEDYNIE obśmiać zdanie rozmówcy to ja się z tego wypisuję. Już trochę tego na tym forum było.

Kończąc. Dla mnie Lingarda jest najlepszy, nie zdecydowanie ale najlepszy. Dlatego, że niemal zawsze jak dostawał szansę to je wykorzystał, a bramki jakie zdobywał były w wielu przypadkach świetne, po indywidualnych akcjach. Słabych spotkaniach praktycznie nie miewał.

:mrgreen:

Wróć do „Anglia”