Więc mój post nie był skierowany bezpośrednio do Ciebie.Babel pisze: Jestem kibicem siatkówki juz od kilku lat i uwierz mi gdy zobaczyłem ta informacje scieło mnie z nóg.
Za nabijanie w tym temacie uważam "Nie wiem co powiedzieć, [']". Reszta ujdzie.Babel pisze:Jeśli uważasz ze ten temat słuzy do nabijania to idź sie lepiej powieś.
Wytłumacz mi, więc, jaki jest sens stawiania tych debilnych świeczek? Nie kumam tego zachowania. Tyle.RauL pisze:Snipp, dla kogo kretyńskie, a dla kogo nie, jak dla Ciebie są kretyńskie to nie pisz jak dla Ciebie to wszystko jest nabijaniem postów i głupotą.
Nie. Opiekowała się klatką schodową. w której mieszkam.RauL pisze:Twoja sąsiadka grała w siatkę?
Gdyby takowa powstała w opiekowaniu się klatkami to by tam wystepowała.RauL pisze:Grała w reprezentacji Polski?
pfff.... Gołaś grał dla kasy, to był jego zawód. Moja sąsiadka sprzątała klatkę, bo jej się nudziło. Żyła z emerytury po mężu. Była gorsza?RauL pisze:Dostarczyła kiedykolwiek tylu emocji co Gołaś?
Tak, byłem z niej dumny. Gołas napewno nie był tak iwelkim człowiekiem jak ona.RauL pisze: Mogłeś ją oglądać w TV i być dumnym z niej?
Tak, masz rację. Świeczka na zwykłym forum to znacznie więcej niż minuta modlitwy. loooooool.RauL pisze:Jakby zginął w wypadku (czego oczywiście nie życzę!) to na pewno zapaliłbym mu świeczkę, bo nie wiem co w tym złego, dla mnie tym właśnie wyraża się szacunek.
Wziąż jestem przekonany, że kłamałeś.RauL pisze: Prpponuję powoli odcinać rękę i nic więcej w tym temacie nie pisać, bo nie znasz mnie i nic nie możesz wiedzieć czy jak piszę to piszę, żeby nabić sobie posta jakiś kłamstwem czy piszę prawdę
A jednak musiałeś nabić sobie posta. Żenujace.Wchite Star pisze: Arek nie żyje nie wiem co powiedzieć
<'> [']{'}|'| - ładne moje świeczki?(L)oczkerson pisze:(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Skąd wiesz, że był porządny? moze pił, cżesto był na kwasie? Myslisz?dexter84t pisze: umierają porządni ludzie
lol.dexter84t pisze: dobrego człowieka
Tak było zapisane w gwiazdach.Milanista11 pisze:DLACZEGO????????????????????
[*][*][*]moja sąsiadka [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]Arek Gołaś[*][*][*][*][*][*]
Jesteś najbardziej zajebisty ze wszystkich.Blacha_90 pisze:........................................................................ ................................................................................ .................................................
Nie masz prawa tak pisać, bo tego nie wiesz.mlody_10 pisze: miał przed sobą wielką przyszłość
nie masz nic do powiedzenia to nie pisz. prosze po raz kolejny. uszanuj smierc Arka Golasia i nie pieprz w tym temacie o nabijaniu. nie jestes modem wiec nie zwracaj innym uwagi. nie wczuwaj sie tak, bo do ncizego Ci sie to nie przyda. upominanie zostaw nam, a Ty jak bedziesz kiedys moderatorem to wtedy poupominasz innych, ale w tym momencie woja gadka nie ma sensu
Oj, moja gadak ma wiecej sensu niz Twoja kimkolwiek jestes. Jesli Ty jako moderator nie zwracasz na to uwagi jestes zalosny. Chocbym chcial nie zmienisz mojego postepowania. Nie lamie regulaminu wiec nie masz prawa wlepic mi WP. Debilizm musi zniknac. Papa.