po1. To, po co pisza, ze chca te adresy?, bo na pamiatki.za.pl sa zle? po2. nie napisalem ze sa na uefa.com, tylko ze na worldfootball.org, a tego adresu nikt przede mna nie napisal na tym forum. po3. moze przy kazdym swoim poscie powinienem pisac np. Sorry za to ze to pisze ale dostalem dzis nowa pamiatkie od bla bla bla.Corinthians pisze:Sorry za OT, ale nie moge się powstrzymać
Jagiellonczyk pisze:NIE NABIJAMJagiellonczyk pisze:NIE NABIJAMChłopie, nabijasz i to jak! 15 razy piszesz, że meile do klubów i do fedracji są na uefa.com, a w następnym poście oddzielnie je wypisujesz. Nie wszyscy są debilami i potrafią znaleźć meile na uefa.com. Chyba wszsytkie swoje posty napisałeś w tym temacie.Jagiellonczyk pisze:JA NIE NABIJAM
kiedy to g...o zniknie !?
Jezeli rzeczywiscie myslisz ze nabijam to bardzo mi przykro. Wogule mi przkro bo sie na tobie zawiodlem. to ze masz full postow nie znaczy ze mozesz sobie ze mnie idiote robic. Jeszcze dzisiaj przejrze wszystkie twoje posty i wypisze je tutaj. Zobaczymy czy ty nienabijasz