Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Wojtas0001 » 17 wrz 2005, 19:54

<LILI> Romanista pisze:a co ja miałem powiedzieć w tamtym sezonie gdy Romka prawie cały czas baty dostawała ale jej nie opuściłem i zawsze będę jej kibicem czy będzie dobrze czy źle
Jestes Stary prawdziwym kibicem i za to Cie szanuje. Ilu jest takich ludzi, ktorzy po 3 przegranych meczach Realu zmieniaja koszulke na trykot Brcelony... Real gra slabo. Mam nadzieje ze jest to tylko kwestia nirozumienia sie. Jest paru nowych graczy, Robinho odbyl 3 treningi z pozostalymi przed meczem z Lyonem... Wiem, szukam jakiegos pocieszenia :) Pamietacie moze jak Barca przez 3, albo nawet 4 sezony nie wygrywala nic? Wtedy nie slyszalem o wielu fanach Katalonczykow, a teraz? Barca wygrywa to kazdy (prawie) kibicuje Barcelonie. Ja kibicuje Realowi. Od 2 sezonow tylko obiecuja, nie wygrywaja nic. I co? Mam zalozyc koszulke Juve (swietnie gra w Serie A), czy moze Chelsea (bo Abram wyklada miliony na nowych graczy)? Nie. Kibica, tego prawdziwego, poznaje sie wtedy kiedy druzyna jest w dolku, gra slabiej. nawet przez 2 sezony jak czyni to Real. Ale jeszcze wszyscy zobacza jaka potega jest Real. Moze nie w tym sezonie (chociaz ten sie dopiero zaczal), ale nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID :!:

Wróć do „Hiszpania”