Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Rumeczek » 17 wrz 2005, 20:49

Wojtas0001 pisze:
<LILI> Romanista pisze:a co ja miałem powiedzieć w tamtym sezonie gdy Romka prawie cały czas baty dostawała ale jej nie opuściłem i zawsze będę jej kibicem czy będzie dobrze czy źle
Jestes Stary prawdziwym kibicem i za to Cie szanuje. Ilu jest takich ludzi, ktorzy po 3 przegranych meczach Realu zmieniaja koszulke na trykot Brcelony... Real gra slabo. Mam nadzieje ze jest to tylko kwestia nirozumienia sie. Jest paru nowych graczy, Robinho odbyl 3 treningi z pozostalymi przed meczem z Lyonem... Wiem, szukam jakiegos pocieszenia :) Pamietacie moze jak Barca przez 3, albo nawet 4 sezony nie wygrywala nic? Wtedy nie slyszalem o wielu fanach Katalonczykow, a teraz? Barca wygrywa to kazdy (prawie) kibicuje Barcelonie. Ja kibicuje Realowi. Od 2 sezonow tylko obiecuja, nie wygrywaja nic. I co? Mam zalozyc koszulke Juve (swietnie gra w Serie A), czy moze Chelsea (bo Abram wyklada miliony na nowych graczy)? Nie. Kibica, tego prawdziwego, poznaje sie wtedy kiedy druzyna jest w dolku, gra slabiej. nawet przez 2 sezony jak czyni to Real. Ale jeszcze wszyscy zobacza jaka potega jest Real. Moze nie w tym sezonie (chociaz ten sie dopiero zaczal), ale nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID :!:

Wreszcie jakas sensowna wypowiedź..tak ma być :!: :!: tez mnie denerwuje ze wielu małolatów od 13 w dół (sorka jak kogoś obraziłem:P) robi dokładnie tak jak to napisał poprzednik. Gdy np Barca jset na fali popularne gazety dla tej części czytelników np Bravo Sport nakręcaja ich aby kibicować Barcy bo Barca jest trendy i zmiazdzy kazdego...itp itd a np na drugiej stronie pisza ze Królewscy to .... i .... i potem na zmianę...IMO to nie ma sensu ale to przeciez Bravo Sport i tak własnie robią sie jednosezonowi kibice...przynajmniej wśród młodszego pokolenia ;) bo starsi są juz raczej przywiązani do jakiegos klubo od wiekszego przedziału czasu i są im wierni moze nie az po grób ale wierni ;)

Wróć do „Hiszpania”