Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 18 wrz 2005, 12:22

Ali Karimi pisze:
Niggaz pisze:Nie sądze, aby ktokolwiek był w stanie ich powstrzymać. Kto poza nimi liczy się w walce o mistrzostwo? Liverpool - zdecydowanie słabszy, IMHO bez szans biorąc pod uwagę cały sezon. Arsenal - wzmocnienia conajwyżej równoważą straty a to zbyt mało, aby zdetronizować jeszcze mocniejszą niż w ubiegłym sezonie Chelsea. Manchester - chyba jedyna ekipa która teoretycznie może nawiązać walkę, ale mimo wszystko sądze, że Chelsea będzie lepsza. Czerwone Diabły będą gdzieś tracić punkty w końcu a nie sądze, aby okazali się lepsi w bezpośrednich pojedynkach. Chelsea natomiast nawet jeżeli będzie miała potknięcia to bardzo rzadko. Jeżeli byłaby możliwość postawienia w Toto-mixie na to, że Chelsea zdobędzie mistrzostwo to zagrałbym na to duże pieniądze :wink:
Jak w LM trafia na Bayern to bayer ich zatrzyma :d hahahahahha
nie ma szans wystarczy popatrzec jacy gracze siedzą u nich na łwace rezerwowych...
i jeszcze ta pomoc najlepsza na swiecie zdecydowanie...
tacy dwaj czyściciele jak Makelele czy Essien wspaniali w odbiorze piłki, chyba dwaj najlepsi defensywni pomocniny swiata (obok Viery) potrafiacy jeszcze zagrac fenomenalną piłke jak Essien wczoraj w meczu. Oprócz tego Lampard i na skrzydłach Duff i kapitalny Robben w odwodzie jeszcze Wright- Phillips oraz Joe Cole, napad Crespo bądź Drogba w odwodzie Gudjonhsen i fantastyczna obrona i jeszcze lepszy bramkarz...To jest poprostu genialna drużyna i nie mam pojecia kto ja zatrzyma...

PS. odrazu mówie ze nie jestem ich kibicem ba! mam nadzieję, ze aroganckiemu Mourinho ktoś utrze nosa, ale potrafie spojrzeć obiektywnie to jest fantastyczna druzyna...

Wróć do „Anglia”