Prześmiewam się bo była taka jazda na forum po Mourinho jakby zajmował miejsce które robił z Chelsea w drugim sezonie, natomiast Kloppo i Poch tracący do niego wówczas po 10 pkt byli wychwalani.masacra pisze: Żeby nie oceniac równą miarą wyników dwóch trenerów pracujących w troszke (niewiele ale jednak na tym najwyzszym poziomie detale mają piorunujące znaczenie) w troszke innych warunkach. Cały czas to pisze, a Ty cały czas przesmiewasz "Wielkiego Kloppo", który jest minus iles punktów za Mourinho
I masz rację z tym poziomem detalów. Ja ich nigdy nie negowałem. Tylko, że to ty nie potrafiłeś dostrzec, że Mou jest dopiero półtorej roku. Że objął bandę średniaków z emerytami liderami. I oczekiwałeś nie wiadomo czego.
I nie nie chodzi tylko o czepianie się o styl. Chodziło ogólnie o lekceważenie i podśmiechujki z Mourinho za to, że właściwie nie robi kosmicznego sezonu jak Guardiola. Bo przecież był na 2 miejscu i wynik gdyby nie kontekst w postaci kosmicznego poziomu Pepa na inne sezony byłby świetny. Co całkowicie ignorowałeś.
Ale i ok wobec wyzwania Pepa trzeba zrobić więcej. I o tym pisałem, że wobec takiego potwora trzeba wymienić MIkitarjana i Matę bo oni z nimi nie nie wygrają. Toś i też zaczął robić podśmiechujki, że tyle już wydaliście, czego jeszcze chcesz. Nie biorąc też pod uwagę ile wydał PEP.
I tak jest ze wszystkim, że przypierdalasz się do Mou o wszystko co u innych lekceważysz.