ubek pisze: Ekipa na K2 też ma pełne ubezpieczenie?
Nie mam pojęcia. Ale Bielecki jednak ma sponsorów i z tego co mówi, to można odnieść wrażenie, że jest dużo bardziej profesjonalny w tym, co robi.
ubek pisze: Co Ty pierdolisz?
Nie zdobył wcześniej ośmiotysięcznika.
Chociaż w sumie można powiedzieć, że przed śmiercią zdobył ośmiotysięcznik.
ubek pisze: Btw, czemu nic nie piszecie o Revol? Przecież ekipa ratuje również ją, a jak powszechnie wiadomo, jest ona Francuzką, a Francuzi wiadomo, wystawili nas Niemcom. Jak tak można?
Nie mogę komuś zabronić narażania swojego życia. No chyba, że jest kimś bliskim, wtedy takie pomysły wybijam z głowy. A jak ktoś chce zginąć próbując ratować Francuzkę... Niech to robi, może dla niego to bliska osoba.
ubek pisze: Chyba współfinansują tę wyprawę ratowniczą. Nie wnikałem w temat.
O, co do finansowania jeszcze - z tego co wszyscy piszą, to Mackiewicz miał masę długów. Więc nie tylko osieroci dzieci, ale czy przy okazji część długów nie będzie musiała spłacać jego rodzina?
Góry
Post autor: Carbon » 27 sty 2018, 12:19
Nie zdobył wcześniej ośmiotysięcznika.
Chociaż w sumie można powiedzieć, że przed śmiercią zdobył ośmiotysięcznik.
Nie mogę komuś zabronić narażania swojego życia. No chyba, że jest kimś bliskim, wtedy takie pomysły wybijam z głowy. A jak ktoś chce zginąć próbując ratować Francuzkę... Niech to robi, może dla niego to bliska osoba.
O, co do finansowania jeszcze - z tego co wszyscy piszą, to Mackiewicz miał masę długów. Więc nie tylko osieroci dzieci, ale czy przy okazji część długów nie będzie musiała spłacać jego rodzina?