AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 19 wrz 2005, 1:44

Zaza...komentarze w strone Ibrahimowica sa,co najmniej,nie celne...po prostu trudno Ci sie pogodzic z tym ze twoj klub zagral co najmniej ponizej oczekiwan...znies jak facet rzeczowa krytyke,albo,za przeproszeniem,zamknij paszcze...bo robisz wstyd sobie i kibicom AC Milan,klubowi naprawde na poziomie,klubowi wielce zasluzonemu i klubowi ktory ma we Wloszech wielu T I F O S I,a nie nedznych napinaczy w stylu twoim...i nic mnie nie interesuja twoje jakies smieszne nagrody na tym forum....dzis rozmawialem(a nawet gralem w noge;)pozdro Chlopaczek...:) z gosciem ktory potrafi naprwade an luzie i z godnaoscia przyjac porazke klubu ktory kocha..a ty textami o lekcjach religii na 9 po prostu sie osmieszasz.....

a co do meczu...Milan zagral slabo...a moze Sampa zgrala zbyt dobrze?naprawde nadrobila ambicja i wola walki swoje braki w przygotowaniu taktycznym i technicznym,miala za soba swoj fanatyczny stadion,pelen ludzi ktorzy wierzyli w swoj klub,miala za soba to ze byla na pozycji outsidera no i wygrala...chwala im za to...ja,kibic Starej Damy z Turynu,wcale nie uwazam zeby ta porazka(choc wielce z wiadomych wzgledow mnie cieszy..:> )w jakikolwiek sposob zmieniala uklad sil w Serie A i Calcio..Milan jest obok Juve i swoich kolegow zza miedzy mediolanskiej(pozdro dla kibicow nerazzurii) najpowazniejszym kandydatem do Scudetto w tym roku i ich potkniecie w Genui poza skomplikowaniem sprawy,nic nie zmienia...potwierdza tylko ze liga jest niezwykle wyrownana i narpawde nietrdudno o niespodzianki...

FORZA GRANDE CALCIO...
FORZA VERI TIFOSI....

ps.przepraszam za literowki..nastukany nieco jestem.....

pss.Zaza...nie bierz tego do siebie co napisalem...naprawde uwazam ze stac Cie na dyskusje na o niebo wyzszym poziomie...po prostu sam sobie uwlaczasz bezsensownymi textami...pozdrawiam Cie mimo wszystko,bo masz duza wiedze na temat wloskiego futbolu(zostaw sobie dla siebie jakiekolwiek sarkastyczne komentarze)i jestes kibicem klubu ktorego nie znosze...ale szanuje...naucz sie tego w stosunku do Nas-BiancoNerich,a sadze ze o wiele mniej czeka Cie spiec i niepotrzebnych cisnien..pozdro..

Wróć do „Wracając Do Meritum”