Ma patent jak nic jak pamietasz mecz na Camp Nou gdy strzelil w pierwszej i ostatniej minucie to wiesz że chyba zalezy mu na tranferze na Camp Nou.Pake ma ale jak wytlumaczyc bramke Toresa? Chlopak ma patent na Barce przeciez od 17 kolejek nie strzelil bramki
Co do Petrova to jestem pewien ze bedzie gwiazda nie tylko Atletico ale i La liga. Nie bez powodow okreslany jest drugim Stojko
Petrow ? w tym meczu zaprezentował sie wspaniale. I może być gwizda jak pisze całej ligi. Zadziwił mnie swoja szybkościa. Kilka razy jego start do piłki był wręcz kosmiczny.
Nie ma co oceniać Xaviego po jednym nie udanym meczu. To jest gracz którego "nie widać" ale dla mnie zawsze jedna z najwiekszych postaci w tej drużynie. Jest bez formy teraz ale to chyba cała Barca jest bez formy.Martwi słaba postawa Xaviego, wiele niedokładnych podać... PO zdjęciu Deco środek pola nie istniał...
Bardzie może dziwić to że mister Frank stawia na defensywnym nadalna Marqeza. W popszednim sezonie grał tam wspaniale ja wiem. Ale chyba teraz gdy Van Bommel kisi ławke powinieć spróbować z nim grać. A Rafael na srodku z Carlesem ? Van Bommel też potrafi gracć w destrukcji jak mało kto. A probmem lini obrony Dumy Kataloni to chyba brak klasowego partnera dla Puyola. Ednilsona zawsze ceniłem ale on juz nie gra tak jak za czasów Lyonu...
Lubie Atletico dla tego licze że nie zatrzyma sie na tej wygranej. Ostatnio tak mało że sie zachłysło każdym lepszym meczem..
Ania Barca ma bilans ligowy 1-1-1 i w LM 3 pkt. Milan 1-1-1 i w LM 3 pkt. Czyli coś w tym jest ze szykuja forme na Paryż 2006